"В Левски има перфектна организация и хората си вършат работата. Онова, което казах на футболистите е че трябва да са наясно, че от тук нататък съм им шеф и каквото кажа това ще става. Ще бъда прав във всяко решение, което вземам", категоричен бе Иванов.
Той допълни, че компромиси няма да прави и и онзи, който нарушава правилата ще си носи последствията. Гонзо обаче обеща и безрезервна подкрепа на треньора и играчите. "Ще бъда зад гърба на треньора и всеки футболист, докато той не направи нещо. Ратко има пълното ми доверие, защото съм работил с него. Той и Муслин въведоха нови неща в отбора през 2002-ра, като по тези методи се работи и до днес. През това време Ратко е научил и нови неща.
Централният нападател все още не е наясно дали ще продължи кариерата си на футболист.
"Ще решавам след Нова година. В момента тренирам и се мъча да се възстановя, защото съм млад. Дори да не играя активно искам да мога да продължа да спортувам".
Той обаче категорично се обяви против съществуващата идея за замразяване на фланелката с №9 след отказването му. "Номер 9 трябва да бъде в игра. В момента аз съм картотекиран с него. Номер 9 не трябва да бъде изложен в Залата на славата, а да бъде на терена, защото е специален за Левски. Ще се оглеждам за мой заместник. Хубаво е той да бъде българин."
Георги потвърди, че ще продължи да подържа приятелските си отношения с Даниел Боримиров и Наско Сираков, които преди него заемаха поста в Левски. "С Боримиров сме много добри приятели, аз говорих с него и му обясних, че собственикът решава. Мисля, че Даниел има място в клуба. Също уважавам Наско Сираков, дори снощи се чухме с него. Той е човек, който винаги може да даде съвет. Наско винаги е бил еталон за ръководител за мен, от това, което съм видял като поведение, самочувствие и държание пред отбора, учил съм се най-вече от него".
Гонзо обеща да работи активно и за развитието на школата на клуба. "Имам идея и затова съм говорил с Кирил Ивков, който вече е неин шеф. Искам да назначим треньорите, които сме набелязали и след това да намерим човек от чужбина като Ян Деркс, който знае как да се развиват не само децата, а и треньорите в школата. Имал съм лекции при холандски лектори, които показваха неща, които аз като професионален футболист не съм виждал."
Иванов коментира и предстоящата среща с Баку в пресявките за Шампионската лига. "Не може да не ни притеснява малкото време до мача в Баку, но Ратко е гледал всички записи с мачовете на Левски и знае какво е състоянието на отбора. Няма да се правят големи промени, просто той ще наложи своите идеи. Ортега още от вчера е картотекиран, беше последния срок за картотекиране в УЕФА, така че всичко до този момент е наред. Мисля, че намерихме нападателя, който ни трябва за тези два важни мача. Имаме договорка със Славия да им дадем наш играч, но трябва да видим дали той ще бъде съгласен. Говорим с него, той има и друг вариант, който може да избере. Играчът е чужденец, висок."
Иванов бе категоричен, че Левски няма да има проблем с картотеките на чужденците.
"Няма да има проблем с картотекирането на четиримата чужденци в БФС, защото това е заварено положение. Ако бяхме купили някой футболист извън ЕС, той щеше да може да играе за нас в евротурнирите, но не и в първенството. Програмата ни не е най-приятната, но затова в Левски в момента има 29 футболисти. Щом си в Левски трябва да имаш качествата, за да играеш и да си полезен на тима. Нито един играч не може да издържи да играе цяло първенство".
След завръщането от Азербайджан Иванов ще организира и среща с фенклубовете. „Идеята ми е като се върнем от Баку да се срещнем с всички фенклубове, да седнем в сряда и да видим кой какво мисли, за да бъдем едно цяло. Не искам да коментирам думите на Тодор Батков, той сигурно е имал нещо в предвид. Феновете винаги са били 12-ия ни играч и безкрайно много разчитаме на тях. Нямам претенции феновете да подкрепят мен и да скандират името ми, искам те да подкрепят Левски и да няма разделение помежду ни, защото всички сме от Левски."