За италианците, които тръгнаха много трудно в Серия "А", обаче това е второ равенство след изненадващото 3:3 срещу полския Лех в Торино на старта на срещите от група "А" на Лига Европа.

Винченцо Якуинта откри резултата в 10-ата минута, а Адам Джонсън изравни преди почивката.

Роберто Манчини, който призна, че ще му е странно да води тима срещу любимия от детството му Юве, направи някои промени и играта на Сити бе далеч като организация от двубоя с Челси.

Сити започна добре в първите минути, но много бързо гостите взеха инициативата и в 10-ата минута поведоха. Винченцо Якуинта откри резултата с красиво попадение.

"Гражданите" се изнесоха напред в търсене на изравняване, но трудно стигаха до положения. Все пак Карлос Тевес правеше опити да застраши Манингер.

В 35-ата минута Сити бе близо до изравняване. Първо удар с глава на Гарет Бари се отклони от гредата, а при добавката удар на Адам Джонсън бе спасен.

Малко по-късно Джонсън направи 1:1, след като бе изведен отлично от Яя Туре.

След почивката битката продължи да е тактическа и главно в средата на терена. Алесандро Дел Пиеро на няколко пъти застраши Джо Харт с далечни удари, а в 86-ата минута след негово великолепно изпълнение на фаул топката се удари в горната греда, тупна на голлинията зад Харт и излезе.

Емануел Адебайор пък показа защо не му се гласува доверие във Висшата лига, като не уцели добре топката в отлична ситуация при една от редките му изяви в срещата, информира Novsport.

В другата среща от групата Лех победи Залцбург с 2:0.