Джейсън Тейтъм счупи рекорда за точки в Мача на звездите на НБА, като отбеляза 55 за победата на отбор "Янис" срещу отбор "ЛеБрон", както този път бяха разделени селекциите. Капитани бяха двамата играчи, събрали най-много гласове от феновете за шоуто.

Те избираха съотборниците си с нещо като "драфт", за да стане още по-любопитен спектакълът за феновете.

Янис Адетокунбо избра първи Тейтъм от Бостън Селтикс и не сбърка. Тимът победи със 184:175, а Джейсън вкара рекордните за звезден уикенд точки. Самият грък обаче, който трябваше да е лидер на единия тим, се появи на терена само за 20 секунди. Янис има контузия в китката на дясната ръка, като се очаква да пропусне няколко двубоя на Милуоки. Той влезе, записа 2 точки (без защита срещу него) и излезе от игра.

ЛеБрон Джеймс водеше другата селекция и допринесе с 13 точки. Най-резултатен за този състав бе Джейлън Браун (също от Бостън) с 35 точки.

24-годишният Тейтъм бе най-ярката звезда в мача в Солт Лейк Сити. Той финишира с 22 от 31 успешни стрелби, включително 10 от 18 от зоната за три точки. И мина постижението на Антъни Дейвис от 2017-а (52 точки).

За победителите 40 точки добави Донован Мичъл (Кливлънд), а още 26 точки вкара Деймиън Лилард (Портланд).