Кубрат Пулев е готов да се бие с Антъни Джошуа където и да е. Това заяви промоутърът му Ивайло Гоцев и добави, че е разочарован от последните представяния на Джошуа на ринга.

Гоцев и другият промоутър на Кобрата - легендата Боб Аръм, продължават да работят заедно с колегата си от британска страна Еди Хърн за намиране на нова дата и място на битката, която трябваше да се проведе на 20 юни. Засега най-вероятна дата изглежда 2 ноември, а място - Лондон.

 "На суша или в морето, тази битка трябва да се състои", отговори Гоцев на предложението на Хърн двамата боксьори да се бият на палубата на кораб, но същевременно напомни за опцията в Хърватия.

 "Хърватия е прекрасен избор. Има наистина красива римска арена, а битка там би била епична. Нещо, което е благородно и никога досега не се е случвало в модерни времена. Защо не? Имаме подкрепата на местните власти, Хърватия ще ни приеме с широко отворени обятия. Освен това ситуацията с пандемията там не е толкова тежка, дори напротив", добавя той.

 "Това е предложението от наша страна. А това на на Еди за кораб? Няма проблем, ще се качим и на кораб, ще направим каквото е нужно, готови сме за този мач. Където и да е", категоричен е Гоцев.

Той обаче не е впечатлен от най-скорошното представяне на Джошуа срещу Анди Руис. През миналия декември британецът спечели обратно шампионските си пояси в Саудитска Арабия, но по думите на Гоцев не го е направил по шампионски начин

"Нека видим дали може да се боксира със сърце. Да видим дали още го може, защото в последните си два мача не бе на нужното ниво и не показа как трябва да се бие един световен шампион в тежката категория. Не показа сърце срещу Руис, но се боксира умно, макар и много скучно. Бягаше от съперник, който не бе във форма. В първия мач с Руис беше като елен на пътя на кола, а във втория бягаше като елен", казва още той. 

"Чакаме вече три години. Никога не е било на дневен ред да се отдръпнем встрани, за да направим път за мач Джошуа - Фюри. Сега на дневен ред е Кубрат.

Той е претендент №1. Нека Ей Джей бъде мъж, нека се държи мъжки и да излезе срещу Пулев, за да покаже нещо различно от последните си два мача. Антъни Джошуа ще се изправи срещу истински мъж и това ще бъде брутална битка. Целта ни е победа и ще я постигнем", обобщи ситуацията импресариото.