Пословичната целувка по устата на "кралицата на голото суши" от страна на Кубрат Пулев вече се отразява навсякъде по света.

Британските сайтове на Гардиън, Скай Спортс, Индипендънт, както и медии в Австралия и Южна Америка не пропуснаха да поставят новината на първите си страници.

Някои информиращи отразяват случилото се без конкретна позиция, а други го наричат "срамно", "неприемливо" и "проява на сексуален тормоз".

Живеем във времена, в които, ако си известна личност, всяко твое действие се гледа под лупа и потенциално си подсъдим за него.

Теориите са прословутата "Целувка на Кобрата", както вече можем да я наречем поетично, са няколко.

Една от тях е, че Кубрат и Суши наистина са много близки в отношенията си, както личи и в предишното интервю, която тя му взима. Реакцията й след целувката е по-скоро позитивна и под формата на кикотене. По усмивката й личи, че й харесва.

Другата теория е, че чисто професионално Суши е длъжна да реагира по този начин и да завърши интервюто без скандали. И че тя наистина е жертва на сексуален тормоз, както смятат феминистки организации и журналисти от няколко големи медии.

Има и възможност това да е просто гениален пиар ход от страна на двамата. Българинът не е сред най-популярните боксьори в тежка категория, защото няма атрактивността на Джошуа, Уайлдър или Фюри. Това е една от причините по-рядко да бъде споменаван като техен претендент, макар че вече има нужните успехи. Суши пък вероятно е типична красива журналистка/модел/селебрити, която иска да събере повече последователи в социалните мрежи.

Интересното е, че мъжката част от коментиращите в социалните медии по света, преимуществено не съди Кубрат за действията му, а женската ги смята за неприемливи.

"Господи, мразя времената, в които живеем. Буквално не можеш да направиш нищо без да те критикуват, съдят или да правят документален филм за теб", пише Пул Бигрейвс под статията от Скай Спортс.

"Буквално най-безсмислената история, която съм чел. "Аз я целунах, на нея й хареса. Край", пише поетично Матю Дейвис.

Вижте тази публикация в Instagram.

Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не „насилствен опит за сексуален тормоз“. Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват. В изявление на “Vegas Sport Daily”, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него. За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация! Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен. There are days when I really want to have a magic wand and turn back time and pick a moment in history I want to live in. Over the last few days I have been thinking of the last century, when the birth of the sexual revolution made Marilyn Monroe and Madona icons, when the kiss was an act of love, friendship and passion and not a "sexual assault". In a piece in Vegas Sports Daily I find Jenny SuShe as a victim, that she is hurt and shocked. How can someone upload a video and plead how hurt they are by it. To me it is more of a joke, a rather comical situation. When it comes to the sushi... We all love it, but only when the fish is fresh and the rice not overcooked. #KubratPulev #Pulev #Boxing #BoxingNews #JennySushe #VegasSportDaily

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

"Никоя жена не заслужава да бъде целуната без нейно желание", пише дама под публикацията.

Големият проблем в случая е, че Кралицата на голото суши още не се е изказала по случая освен с туита, в който написа, че целувката е "срамна и странна".

Половинката на Кубрат - Андреа, се изказа в негова защита с думите "как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него?", визирайки именно журналистката.

Снимка: Instagram