Кубрат Пулев участва в още едно телевизионно студио часове преди мача си с Хюи Фюри в тежка категория, който ще се проведе в зала "Арена Армеец" в събота.

Кобрата обяви, че най-великото нещо за него е да играе пред родна публика, защото е готов един ден дори да умре за българския народ, ако това се наложи. Той обяви за предаването "На Кафе" по NOVA, че вече е работил много и е готов за мача.

"Работихме много по стратегията, защото тя наистина е много важна. Отделно работихме и върху дисциплината на боксиране, за да не може човек да не се разсейва. Защото виждате още от сега целият мол е пълен да ни гледа, а пък залата ще се пръска по шевовете, затова трябва да съм много концентриран, за да покажа това, което мога най-добре."

"Да играя поред родна публика ме мотивира много, това е най-голямата сила, която човек може да има. По-велико от това за мен лично няма. Знаете, че аз обичам бнългарския народ и правя необходимото, някой ден може и да умра за българския народ", заяви Кобрата пред NOVA и разкри, че ще изненада феновете при излизането си на ринга.

"Разбира се, винаги правя различни неща. Екипът ми е ушит от една фирма, която прави традиционни български шевици и бродерии. Така че халатът ми ще е уникален, а и ще има голяма стойност", заяви Пулев и коментира дали половинката му Андреа ще дойде в залата.

"Андреа сама си решава дали ще дойде да ме гледа. Аз съм трениран и за мен не играе роля дали тя е на трибуните. Поне така си мисля", сподели още българският боксьор и разкри дали мисли за евентуалния мач с Антъни Джошуа.

"Аз съм зодия телец и в тази зодия всичко е степенувано. Най-важното сега е този мач и ако го взема, тогава ще мисля за Джошуа. Ако мисля отсега, може да се разконцентрирам и може да стане всичко", сподели Кобрата и надъха българите.

"Българите трябва да са отворени към света, както са чужденците. Да имат повече самочувствие, защото българинът няма самочувствие, няма този дух, който трябва да има. Именно затова съм аз - да вдигам духа на хората. Самият аз не съм до такава степен дисциплиниран, но всичко зависи от правилата и контрола", завърши Пулев.