Конър Макгрегър продължава с вербалните атаки, опитвайки се да засили интереса към евентуалното си завръщане в октагона.

Бившият шампион на UFC в две тегловни категории всяка седмица сипе огън и жупел по звездите, като ги предизвиква на двубой. Водевил, който става леко досаден, защото завръщането на Конър поне засега си остава само на приказки, като липсват конкретни стъпки това да се случи.

Поредният, който се опари от острия език на ирландеца, е шампионът в категория перо Александър Волкановски. Дълго време той оглавяваше общото класиране на UFC за най-добър боец от всички категории. Джон Джоунс обаче се завърна и го свали от първото място.

Сега Макгрегър реши да скочи на Волкановски и сподели, че двамата трябва да се бият.

"Този тъпак Волкановски не може да бъде най-добрият боец, независимо от категорията. Това е просто глупаво. Щях да се справя с него бързо. Той е лесен за разгадаване, удряне и нараняване. Харесва ми, че той има титла, но някой ден трябва да се бием, за да излъчим най-великия боец в категория перо", написа Макгрегър в Twitter.

Волкановски пък реагира светкавично и на свой ред написа:

"Нека се бием на UFC 300!".

Разбира се, ако Конър се завърне в октагона, това ще е една от основните спортни новини за дълго време. Но засега ситуацията все още е единствено в полето на вербалните закани, като продължава над 2 години и мнозина смятат, че никога повече няма да видим Макгрегър отново в официален двубой.