Макар и повече от година извън октагона, Конър Макгрегър продължава да е най-горещото име в света на ММА, а наскоро отново разбуни духовете с изказване по адрес на шампиона Джъстин Гейджи.

Конър се изцепи, че ще приключи с един удар Гейджи, като двамата дори изявиха желание да премерят сили един срещу друг.

Мениджърът на шампиона - Абделазиз, също се включи в размяната на закани и бе категоричен, че подобен двубой е малко вероятен. Просто защото към момента Макгрегър е със спрени състезателни права и няма право да се бие.

Абделазиз също така засипа с куп обиди ирландеца, наричайки го "пенсиониран трол".

"Мисля, че Макгрегър говори само глупости. Той не иска да се бие с Джъстин. Той дори не е боец в момента, а пенсиониран трол с много пари. Това е. Той пие по цял ден, пуши трева, взема наркотици и може да прави каквото си поиска, но дори не е боец.

Иска да говори за истински убийци. Конър Макгрегър не е убиец. Макгрегър не е мъж, но иска да говорим за мъже. Липсва му внимание и го привлича към себе си, като говори за другите гладиатори. Той вече не е гладиатор.

Макгрегър е старо, бито куче. Това е той. Макгрегър ще брутално наранен, контузен, нокаутиран в битка с Гейджи. Видяхте какво се случи с тези, които проявяват неуважение към Гейджи. Ще видите как линейката отива направо в клетката, за да закара Макгрегър в болницата", обясни мениджърът на шампиона.

ИЗБРАНО