Кубрат Пулев излиза на арената на едно напълно ново предизвикателство в бойните спортове, но не и преди да излезе на ринга на SportCast.

Там го чака сблъсък от тежка категория с Деян Веселинов и Иван Боянов, а разговорът ще е "без ръкавици".

В него асът, който два пъти вече стигна до бой за шампионските пояси в бокса, е категоричен:

"Не съм се отказал от мечтата си. Искам световната титла!".

Пулев не е човек, който спира да преследва амбициите и целите си. Нито пък се страхува от предизвикателства - неслучайно точно сега влиза в поредното такова. Един напълно нов спорт. Първият му мач ще е в Щатите на 27 ноември срещу двукратния шампион в ММА Франк Мир.

Ще видите и чуете какво е позволено в него (triad combat). Ще разберете повече за съперника му, а и ще научите кой друг български ас в бойните спортове е основният коз в неговото разузнаване.

Но интересните теми около Кубрат никога не се изчерпват само с това, което предстои в програмата му:

- Играл ли е контузен наистина срещу Джошуа за световната титла?

- Какво е виждането му за пандемията, след като се е изправял срещу вируса? - Мнението му за ваксините, чие мнение тежи за Кубрат, когато става дума за една от най-горещите, деликатни и разделящи теми в обществото напоследък?

- Пулев в политиката? Отказва ли се шампионът от тази идея?

- Ще дойдат ли да го гледат в САЩ неговите приятели Христо Стоичков и Багата?

Всичко това, а и много други интересни теми, по които Кобрата не спестява мнение, очаквайте в сряда в SportCast. Вие вече знаете, какво да очаквате там, нали?

Стойчо Младенов и Ясен Петров бяха първите гости на SportCast и в разговорите с тях вероятно сте разбрали - тук няма клишета и сценарий, а един различен поглед в света на някои от най-големите личности в спорта ни. Още от същото - в разговора с Пулев. 

На ринга са Деян, Иван и Кубрат.

Несъмнено този мач си струва да видите.