Кубрат Пулев, Тервел Пулев и Хюи Фюри проведоха открита тренировка в столичния мол "Сердика" пред погледите на фенове и случайни минувачи.

И тримата бяха аплодирани от публиката, която имаше възможност да види на живо в каква форма са преди двубоите.

А те са в събота в зала "Арена Армеец". Тервел Пулев ще се бие с италианеца Алесандро Бруцезе, а Кубрат Пулев и Хюи Фюри излизат на ринга в централния последен мач.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ГАЛЕРИЯТА >>>

"Не мога да ви видя всички, но искам да ви благодаря, че сте дошли тук днес. Искам да ви поканя да ни подкрепите и на самата битка, където ще се реши всичко. Това е тренировката, всички се интересуват от битката.

Хюи Фюри е готов. Не е дошъл да пие кафе, а да търси слабите места на Кубрат Пулев. Ние сме организирани и ще покажем, че сме готови. Благодаря ви", сподели Тервел след демо тренировката си с Михаил Таков.

Фюри също показа удари пред зрителите, след което ги поздрави и благодари за топлото посрещане.

Накрая на импровизирания ринг излезе Кубрат Пулев.

Снимка: Иван Григоров

"Ще бъде труден мач, в който не се знае кой ще победи. Подготвен съм здраво и се надявам аз да бъда победителят. Ще бъде зрелищно шоу, което ще остане в историята, в спомените на всички.

Играя пред родна публика, тежестта е голяма, но аз обичам предизвикателствата и се надявам да се справя с него.Толкова съм зареден, че нямам търпение да започне боя. За мен Фюри е просто едно препятствие, което трябва да преодолея. Безразличен ми е", каза Кубрат след краткото открито занимание.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО В НАШАТА ГАЛЕРИЯ >>>