Доскорошната българска звезда на световната федерация по кеч Мирослав Барняшев обяви какво ще прави, след като бе освободен от WWE. Родният спортист бе един от двадесетимата кечисти, които се разделиха с организацията на Винс Макмеън след началото на пандемията.

Пловдивчанинът се състезаваше под псевдонима Русев, но изглежда тотално ще загърби миналото си. Барняшев е сменил името си в социалната мрежа Instagram, където вече е "просто" Миро.

Кечистът заяви, че е бил уволнен, а следващата стъпка за него е сериозен завой встрани от това, с което се занимаваше досега. Именно в социалната мрежа Мирослав говори за бъдещите си планове, които са свързани с електронните спортове.

"Ще стартирам канал в Twitch (б.р. - платформа за стрийминг на игри), защото искам да покажа на всички колко всъщност съм добър във видеоигрите. Защо да не направя канал, в който хората да гледат как играя по цял ден? Така или иначе правя само това", обясни Барняшев, докато разопаковаше чисто нов компютър.

Той добави, че на по-късен етап ще каже повече за раздялата си със световната федерация, а сега изглежда ще се концентрира върху новото си занимание.