17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоа назобания да го турна на жена му у путараната, да земе у некоа порну платформа да са пусни как лъска ме4а а жена му я клатят. Анаболик.

как са мята, как скимти и......лъскай яко. Чикиджия дърт! Миришеш на кисело и чесън, да те еват мангалите, да те еват дано!

Към "Видор", ако те срещна ще те направя моя птка..майа ти мръсн..

Мога да те поканя в моята зала да ме срещнеш

Залата с червените фенери бе, педрас смотан. Точно там ще те опъвам на витрината! Здраво!

Хаха, верно ли бе, мишок клавиатурен! А майка си ако разбереш коя е, какво ще направиш бе, леке! Отде ви изравят такива комплексирани келешчета бе!

Радваш се, а, защото искаш да го смучеш. Свърши промоцията - вече ще трябва да плащаш. Дълбоко гърло си ти, сладур!

За шеф на БФС може да се кандидатира.

Ебати и нещастното нашенско копиленце ... Щял да играе игрички в интернет и цял свят щял да го гледа и да се възхищава ??????? Алооооо ... Ганьоооооо .... Започни да правиш свирки в интернет, то ти за другo не ставаш, бе ливадооооооо ... Всички БГ спортисти са един ТАШАК: Димитър Бербатов, Валери Божинов, Куврат Пульов, Кликьор Димитров-Курников ........ По един КУР за нашите преуспели спортисти !!!

Като нищо не раБираш, не коментирай, кавал!

Този може да е смешен, но ти си болен и то психически! Шанс за лечение няма!

Той е умен човек, знае как да прави бизнес. Късмет.

Скоро ще го видим като звезда от порноиндустрията, защото тоя за друго не става.

Ако прави пари от това Катеринка ще го търпи

А още ли е женен за тази Лана или шоуто с раздялата си е истинско, защото това да играеш игри по цял ден си е ергенско занимание, никоя жена няма да го търпи.

Девственичетата отдалеч си личите. Няма жена, която да не търпи мъж, който прави пари. За жените е без значение по какъв начин, а тази платформа е направила не един и двама милионери. Като порастнеш малко и спреш да гледаш жени само по порноканалите, ще се научиш на едно-друго.