Тайсън Фюри може да е нанесъл последния мощен удар в кариерата си на професионалист, след като заяви, че е обещал на жена си да се откаже, но при Циганския крал никога нищо не е сигурно. Освен едно, което винаги е било ясно - самочувствието на Фюри винаги е налице. Той напомни за това и след снощната победа срещу Дилиан Уайт, която дойде с нокаут в шестия рунд пред рекордните 94 000 зрители на “Уембли”. 

“Дилиан не се би просто срещу световния шампион. Аз съм легенда в този спорт. И никой не може да го отрече. Аз съм най-добрият в историята на тежката категория. Никой не може да ме победи. Не съм просто самоуверен”, каза британският боксьор.

“Висок съм 206 сантиметра и тежа 120 килограма, движа се все едно съм в средна категория, раздавам гръмотевици и мога да понеса удари от когото и да било”, добави Фюри.

ВИДЕО ОТ ШОУТО НА "УЕМБЛИ">>>

33-годишният шампион вече заговори и за други предизвикателства, които евентуално биха го очаквали - като например мач със звездата на UFC Франсис Нгану, който пътува от Лас Вегас за Лондон, за да гледа битката на Фюри с Уайт.

“Това ще бъде много специален бой. Ще бъде нещо, което никога досега не се е случвало в историята на спорта. Говорим за двама души по 120 килограма. Шампиони в тежка категория в своите спортове”, многозначително заяви Тайсън.