Тайсън Фюри никога няма да спре да изумява със самочувствието си. Циганския крал винаги е вярвал в уменията си и не пропуска възможност да напомни за това на обществеността. Този път британецът заяви, че не би имал проблеми да победи Майк Тайсън в най-силните години на американската звезда.

Фюри стигна и до ново ниво във хвалебствията за себе си, зщаото по думите му няма боксьор в тежката категория в последните 1000 години, който да е по-добър от него.

"Няма нито един боксьор в тежката категория, от която и да е ера, от последните 1000 години, който би могъл да ме повали или пък да ме бие", вярва Фюри.

"Без значение дали говорим за Майк Тайсън от 80-те, Мохамед Али, Джо Луис, Ленъкс Люис, Джордж Форман, Кен Нортън, Роки Марсиано, Флойд Патерсън, Джин Тъни, Джем Мейс, Джон Съливан.... Още от самото начало на категорията, нито един от тях не би могъл да победи Циганския крал. Аз съм прекалено добър и имам прекалено много и различни стилове. Адаптирам се. А те така или иначе не биха ме победили", добавя Тайсън, който трябва да се бие на два пъти със сънародника си Антъни Джошуа през 2021 година.

Битката за Британия ще има за цел да обедини всички световни титли и да излъчи абсолютен шампион. 

"Аз съм най-добрият боец, който е живял. Без значение за коя категория говорим. Това достатъчно скромно ли звучи?", продължава Фюри без какъвто и да било свян. 

На Фюри обаче първо му предстои още един мач с Дионтей Уайлдър и чак след това той ще може да мечтае за така жадуваните битки с Джошуа. Ей Джей от своя страна също има задължителен двубой с Кубрат Пулев.