Желаещите да се боксират срещу Антъни Джошуа вместо Кубрат Пулев изглежда са доста. Поредният кандидат е Дилиан Уайт, който вече веднъж бе нокаутиран от Ей Джей, а към момента това е единствената му загуба като професионалист.

32-годишният Уайт е временен световен шампион на Световния боксов съвет и трябваше да защитава този пояс срещу Александър Поветкин през май, но битката им бе отложена за юли.

Британецът изглежда има доста свободно време покрай пандемията и в собствения си YouTube канал разясни защо той, а не Пулев трябва да се бие с Джошуа.

Роденият в Ямайка боксьор определи Кубрат като "старец" и "зелка".

"Джошуа казва, че иска да се бие с мен, но само говори. Трябва да се бие с мен, а не с Пулев. Пулев е истинска зелка. Той е наполовина зеленчук, наполовина човек", заяви самоувереният Дилиан.

"И вече е стар. В най-силните си години дори не беше толкова добър. Има добър прав, но това е всичко", продължава Уайт.

Той каза още, че е имало преговори за мач с Кобрата, но желанието на Пулев битката да бъде в България е провалило всичко.

"Предложихме му двубой тук (б.р. - Великобритания) и хонорар от $1.7 милиона, но той отказа. После казаха, че ме е страх. Никога не съм се страхувал. Искам да се бия с най-добрите", обобщи той.

Уайт има 27 победи в 28 мача на професионалния ринг.