Сайтът на Юнайтед: Бербатов не се включи в мача

Димитър Бербатов бе заменен на почивката, защото се контузи в 20-ата минута, въпреки че не можа да се включи в мача с Кристъл Палас нито преди, нито след като получи травмата си.

Обратно в новината

Коментари - Сайтът на Юнайтед: Бербатов не се включи в мача | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В мача не се включи и:Ччо Сашо,Македа,Вратарчето,Евънс,Диуф,както и другата част от играчите.... А хейтърчетата не са се включили в живота,особено тая подлога Ш_ВГЗ ;)))

SH

Усети се жестоко липсата му от рез.скам.!!! :)))

Стига само с Берба сте се занимавали бре, само той ви е в устата! Съра го съсипа. Когато беше в най-добрата си форма, той го "отряза" като почна да го оставя резерва и да пази пейката... сега да се сърдят на дядката, не на Митко.

Хайде стига с това "Митко не го харесват, защото е чужденец". Само нашия Митко ли е чужденец в МЮ? Ами не му върви играта на момчето в МЮ. Само той си знае защо стои там. Оставете го на мира. И стига сте го кандардисвали за националния. Там не дават високи заплати като в МЮ.

фъргюсън е изтрещял напълно в последните 2-3 години. С играчи като Карик,Биуф, Нани, Джони Еванс НЕ СТАВА!!! Нани играе брилянтно 2 мача после 6 мача спи на терена - играч е за среден тим а не за тим като ман ю. А този смешник Джони Еванс не е и за 3-та дивизия да играе! Провали мача с ман сити с червения картон, на гола полегна като мома, пълна трагедия е този смешник. Ман Ю игра добре докато Клевърли не бе контузен, сега няма кой да им връзва играта. Коне да тичат има във всеки отбор ама играчи като Давид Силва в цяла Англия НЯМА. Без плеймейкъри НЕ СТАВА. Съра не даде 30 млн за Снайдер, сега отбора от 1 месец насам играе като събрани от кол и въже ритащи напред "пък каквото стане". Грам идея,без никаква игра!! А с мача с Нюкясъл, Обертран показа че е по-добър и от Нани и от А.Коул. Съра пък хептен изтрещя като сложи на пейката Валенсия за сметка на Нани?!?!?

Гледах само второто полувреме и продълженията. От видяното никой от тези играчи снощи не игра за ман. юнайтед те все едно бяха фк ужъс зетьово! Не кометирайте Бербатов той не игра 120мин.

Вие не разбрахте ли ,че МЮ са продали мача,само Лудогорец,само Етъррр

Вярно е не се включи и само махаше с ръце... Харесвам Бербатов но явно вече му е все тая. Но поне да беше се махнал, щом си останал трябва да даваш 100% във всеки мач..

Когато бият - браво на треньора. Когато се насерат - Бербатов игра слабо?! Тоя Бербатов да не е вратаря допуснал 2 гола или е защитник изтървал нападател?! Митко, е.. им майката на парите! Махай се оттам!

прав си приятелю, вчера ги гледах точно 10минути и като видях как се мърдосват всички разрах, че ще има сюрприз, ама в такива случаи го отнасят не скатавките, а звездите, в случая нашия е нуедобен, защото е ...чужденец

Много е крехък Митко. Не е за футбол. За балет може би :)

айде пак, старата песен на нов глас.