Емил Данчев: Бербатов си тръгва от Юнайтед

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, разкри в интервю пред Канал 3, че през лятото българският нападател ще напусне клуба.

Обратно в новината

Коментари - Емил Данчев: Бербатов си тръгва от Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво като са бързи, особено късокрачко Чекиритов, да зЕмат да се спрАт малко и да вкарат нЕкой и друг гол!

а дано да сперете да писхите за флегмото барбукож...

Защото този мустакатия си прибира пари от всеки договор.

Бербо в Ливърпул

ей тоз мустакат плъх ще го попитам - а кой според теб ще стане шампион в Англия? Клоун...

Напускането на Бербатов не е толкова лесна работа.Реалната му цена в момента е десетократно по-малка от това,което бе дадено при трансфера от Тотнъм.Кризата и във футбола е тотална и никой клуб не може да похарчи много пари за футболист на 31 години, който е техничен,но е бавен,тромав и недостатъчно борбен.

Втората част от статията сякъш е писана от българска циганка!

лакомо дупе, заради тебе на играе Бербо !!!

успех на митко дано го вземат в някоиголям отбор да го гледаме иначе ще гледаме калиакра и монтана и без това манчестар тази година ще са без трофеи

Бербатов търкаше пейката на Тотнъм и изведнъж го купиха. Сега е същото положение. Нищо лошо няма. Ще видите, че някой готин отбор ще го купи за 2, 3 години и после в САЩ да поиграе както направи Ицо. Чиста работа. На това ниво е, че все ще се уреди или в Барселона, или в Милан.

е добре що разписа нов договор - след катйо е ясно че вече няма да играе. ееее мите мите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ги мислете. Те не са толкова глупави, че да не си правят сметката. Да получаваш толкова пари без да играеш си е 6-ца от тотото. Пожелавам им успех!

Едно време другия селски тарикат Н.С. седеше на пейката на Рен ,беше си чистичък без контузии ,караше най хубавата кола и девизът му беше-плащайте колкото може повче и на време пък аз ще си седя на пейката.Това е да си цървул от Богоров!!!!!

те пък в европа примират за търкач на резервната скамеика

Затова са те взели теб- да даваш акъл, щото си много умен. Дрънкалницте сте много търсени в Европа

тръгва си навреме и на последната пресконференция в Юнайтед,да заяви,че не може да остане в отбор,който не печели вече трофеи.Успех Митак.

+1

е сега ще се види колко и от къде го искат нашето момче. фърги бил глупав,в англия имало заговор срещу бербатов.... хаиде големите отбори!!! без пари е,и е само на з1 години.

А тебе кой те иска. Даже и жена ти се чуди

явно и ти толкова ги разбираш нещата, много бързо забравихте диего форлан който също търкаше пейката и като се махна стана голмайстор на испания и показа среден на големия разбирач фъргюсън, дъртия определено изкуфя и резултатите в европа го доказаха категорично

тоя сур алекс ако си мисли че с велбек и чичарито ще прави отбор и с тоя том цлеверлъ се е обуркал тотално. ебати изкуфелия старец. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Митко Митко, защо не си тръгна преди 1 година бе пиле ? То беше ясно, че ще си резерва 2012 :) Ама ти си знаеш най -добре, дано да играеш в ШЛ или ЛЕ дано.