Пребиха национал по бокс, пропуска Олимпиадата

Седемкратният републикански шампион по бокс и носител на бронзов медал от европейското първенство от 2007 година Евгени Борисов бе пребит жестоко в Бобов дол, съобщи dennews.bg.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха национал по бокс, пропуска Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голяма новина евала.

В тези среди е нещо обичайно........

welcome ту булгаристан...нема друга такава "държава"

Това е масова и обичайна карнита за нашета родина в настоящето.Простотия и простащина цари по села най вече, а и в градовете. Всички тия трябва да ги осъдят, а "охранителите" и да ги уволнят. После се чудете кой е виновен, че сме блатото на Европа

В Бобов дол НАП продава апартаменти по 4500лв! Мисля си че цената е доста завишена...

Сега тея нещастници да им разпорят гъзовете от еба*е.Много е лесно 5 срещу 1 лайнярчета.Като е голям мъж Снокса защо не се е бил един на един с голи ръце ?

защото гледаме хамериканците.. важна е победата, защото историята я пишат победителите..

ако за 20 години ти не можа да заместиш тъпанара тодор колев с друг идол , си прекалено умствено ограничен за да да изказваш каквото и да е мнение !

А какво е станало с биите арестувани ли са, съдени ли да...

Това е действителността в малките населени места! Селянията, простащината и първичността са на първо място! Жалко за момчето!

А какво е станало с биите арестувани ли са, съдени ли да...

то тъпо,тъпо ... та боксьор !!! какво друго да му се случи на такъв "мъжкар" ??? нали същия го отнесе и багата !!!бой и ....

затвор за прасетата недни!!!! кво ли се чудя, тои министар прецедателя ни е прасе как няма да се ражождат прасдета по улицата???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

elena_ole

Боклуци! И двете страни.