Вдъхновен Челси детронира Барселона (видео)

Барселона и Челси завършиха наравно в реванша от полуфиналите на Шампионската лига. Каталунците поведоха с 2:0 с голове на Серхио Бускетс и Андрес Иниеста, но Рамирес и Фернандо Торес вкараха за гостите с продълженията на двете полувремена и пратиха сините на финала в Мюнхен.

Обратно в новината

Коментари - Вдъхновен Челси детронира Барселона (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчетата от Челси показаха характер и в двете срещи: търсеха победата през цялото време въпреки, че след 37 мин. на втората среща положението изглеждаше катастрофално. Футболистчетата от Барса за пореден път показаха, че не могат да догонват в резултата. Съдиите подкрепяха Барса безрезервно, като още в първото полувреме раздадоха 2 жълти и 1 червен картон. Не останаха длъжници и през второто полувреме: 4 жълти и разбира се, дузпа. Така и не разгадах тактиката на Гуардиола с какви функции натовари Дани Алвеш: с офанзивни или защитни? Но факт е, че след 2:0 той загуби спечелен мач. Вместо да даде възможност на Челси да атакува (който е в разреден състав), Гуардиола непрестанно изискваше да се атакува вратата на Чех. Обаче, вместо 4:0, две контри изпратиха Барса на стадиона в Мюнхен в ролята на зрители като мен (е, аз пред телевизира).

Браво на Челси! А този клоун Алексис Санчес, да се номинира за Оскар за театралното си падане - бяхме позабравили как латинците се превиват на терена, а след секунди тичат яко да се включат в играта.

Поздравления за Челси, най-после радост и за боса Роман Абрамович...Дидие Дрогба е велик футболист !

мдааа. това което казах вчера,се случи. просто челси знаят как да ги лекуват тези. и когато няма странични фактори които да влиаят на играта,нещата си идват на местото. много се радвам за торез че му се получи момента. толкова бе критикуван откак е в челси а и много пари струва. с този мач си ги оправда. ех защо и нашето барби не можа да се изяви в един такъв мач....

велико, браво, гоуем отбор са, с тех се играе ДО ГОЛ, негри с негрите, вън от ШЛ заедно с бандита собственик, така играят от както влезнаха в големия футбол, т.е., откакто се объркаха та ги пуснаха (има нема 5 години). На финала обаче едва ли УЕФА ще допусне нова грешка, някакъв никому неизвестен негър вкара хубав гол на камп ноу, понеже са му обещали милионче, жалка история, прилича на великия милито отпреди 2 години, после го купиха мнооого големи отбори и спечели мнооого златни атрибути, живи здрави радвайте се, че сега ви е паднало.

Ти не си в час бе момче какви негри, какви пет лев....

Общо взето казаното във форума до момента покрива и моето мнение. Искам само да допълня, че изпитвам уважение към футболистите на Челси заради това, че не бавеха играта снощи и не лежаха като... да не казвам какво. :)

Заслужено продължава Челси, доста опити направиха да бутнат Барса напред но съдбата си каза думата.

Поздравления за Челси, за тяхната борбеност и всеотдайност! С 10 играчи победи "великата" Барса, ха ха ха ! А за Барса , най- искрени съболезнования. Явно тази година титлите и се изплъзват.О, щях да забравя, някой видя ли снощи "великия" Меси ? Май- такъв нямаше.

Къде са феновете на Барса,нещо не могат да се съдудят още?ХА-ХА-ХА,Челси ги разби,този път и съдиите не можаха да помогнат на жалката Барселона!

Мисля, че най-правилно се е изказал Toni Montana - Барса бяха по-добри с много пасове и владеене на топката, НО ЧЕЛСИ бяха по-ефективни и си заслужиха победата!!!!!!! Този път и съдията не успя да спаси Барса с тази измислена дузпа...

Грозен и скучен футбол от челси - 10 човека пред Петер Чех - е как да влезне топката ? Все едно играят с 10 вратаря ! Ако това е бъдещето на футбола - лошо ! Като фен на играта искам емоция, атаки, голове, а като гледам как заради самовлюбените собственици и комплексираните треньори все по-рядко виждаме красив футбол ми се къса сърцето ! Жалко, убиват красотата във футбола пред очите ни !

само дето не бяха 10 човека пред Чех

Бъдещето на играта винаги е в невероятните обрати!!!

Съгласен съм, че е грозен и скучен, но не смятам, че подобен футбол ще доведе до нещо лошо, даже напротив.Все пак футбола не е само атаки и голове.Да това е красотата на тази игра, но все пак кой може да бие Барса, ако тръгне да се надиграва.Меси не е виновен, другите също.Ясно е, че са най-добрия отбор в момента, но Челси показаха характер и дух, а това липсваше на Барса в този мач.Те си играха, както си знаят и могат, но дори и владение 90 на 10% някой път не е достатъчно.А на Торес определено му върви срещу Барса.Така се избива трансфер - в един мач и с един гол.Симпатичен ми е Ди Матео, скромен и реалист.Жалко за Барса, но мисля, че какъвто и да е финала ще стане хубав мач.А в скоро време май няма да има отбор, който да спечели лигата два поредни пъти ...

С такава игра Барса може и да иде и във втора девизия.Н е мога да разбера що за игра е това , и двеста процента да владеят топката резултат няма да има.Изгелжадат като развалена шевна машина която дипли конците и се оплитат сами.Ни един не се реши да излезе и да получи по- дълъг пас от 1м и 20 см.

Все си мисля, че футбола трябва да радва зрителите, а не да избива комплексите на собствениците и треньорите !Сбогом на красивият, нападателен и емоционален футбол на Барселона - очаква ни грозният, защитен и страхлив футбол на отборчета като челси, за които красотата и удоволствието на феновете на футбола са недостижими и са без значение - има значение само резултата. Не виждам нищо красиво в това да гледаш 11 човека в наказателното им поле панически да чистят топката и да имат 3 атаки за цял мач. Който и да е съперника на челси на финала е по-вероятно да заспим пред ТВ, отколкото да има емоция ! Най-гадното нещо е скучният футбол - а челси го могат !

умри прасе уплашено!!! хаха..Челси е велик клуб и снощи игра не само срешу 11 от Парцилона ами и срещу съдията...колко пъти съм ти казвал че отборчето не струва 5 пари...

...гледай. Като искаш техничен и атрактивен футбол, предлагам ти " Гьозтиганспор" срещу "Чокгюзел" или атракциите на арабската А група. Перфектни предавания на Ал Джазира. Но ти вместо хубави мачове имаш нужда от добър психиатър.

На такова видоко ниво, с такъв голям залог ти си играй красиво! Тук има цел

1. Кое му е красивото на футбола на Барса. Аз пък точно на техните безкрайни тъпи подавания заспивам. Не смеят един удар от далече да пробват щото са жалки.Тяхната игра с къси пасове е жалко подобие на италиански футбол от 80-те. 2. Челси ако не си разбрал ПАК беше с 10 човека срещу "великите". Искам един път да е обратно да видим колко ще се насерат катакунчетата.Те и в пълен състав нямат воля и дух. 3. Според теб дузпа имаше ли ? Дрогба игра пръв и със топката. Това видя ли го или си затвори очите като съдиите за кой ли път? 4. За Меси не искам и да коментирам - набеден играч, но барса имат пари и пак ще платят да е най най. Всичко е кинти. Който го харесва не е гледал истински футболисти.

ми да си беше изключил телевизора снощи....

наи силните в света, вече не са.

Поздравления за сърцатата игра на футболистите на Челси !

И все пак те са гениални!

Кои са ТЕ,съдиите ли ...?!??

три поредни мача за 6 дни Пеп показа ,че не става за голям треньор.... пълна тактическа катастрофа и безпомощност,направо потресаващо !!! Жалко за тези големи играчи,направо са в безизходица...

СЕГА ЩЕ ВЗЕМАТ СТОЙЧО МЛАДЕНОВ

явно е дошло време да се смени трениора на барса с доктора хонорарис цауса, по известен като "камата". за солидно заплащане, тои ще варне блясака и ореола на каталунците. ако не успее да ги научи как да се ритат, те пак няма да са капо, ще научат поне цветисти балгарски каруцарски псувни

кво става, нещо ми се гъбят каталънчетата??? искам да ви чъяяяяяя, говорете мииииии...по-бурзоооо!!! батали гадниииии!!! :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стахотен мач, страхотен отбор на Челси със проявяване на харектер точно вмомментите които трябваше!Велика Барса склони глава пред Челси!