Сити свали Юнайтед от върха и докосва титлата

Манчестър Сити спечели с минималното 1:0 дербито с Манчестър Юнайтед от 36-ия кръг на Висшата лига.

Обратно в новината

Коментари - Сити свали Юнайтед от върха и докосва титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов си отива. Те не могат без неговите голове.

Изваждането на Бербатов от титулярите на отбора промени стила и философията на игра. Стандартните схеми в играта на малка площ са разшифровани вече и тайни няма за противодействие. Въобще в играта няма интелект. Манчестер Сити показа как се противодейства на малко възгордял се отбор. Фъргисън не може да измисли нищо и атакува по най-просташкия начин Манчини-представител една нова генерация треньори. Това е истината.

Бербатов има идеи и прави играта с топката бърза, макар и той да не се движи много. Фъргюсън не е на нивото му, а още по-малко играчи като Нани. Какво значи да тичаш много? Нищо. Топката трябва да се придвижа бързо, това е.

Как е Съра, вкусна ли е дъвката?

Браво, натриха носа на дядката, нека държи Митко на пейката а другите да ритат.

Честито на Сити, МЮ не заслужават титлата този сезон, а грешките на САФ при избор на състав, тактика и мотивация са очевидни за всички фенове. Интересното сега е дали съдиите ще порежат "гражданите" в мача с Нюкясъл на 06.05., за да подарят титлата на съседите..

С тази игра МЮ не заслужават да станат шампиони.

благоевградската балерина корени пусна на пеиката у пирино му е местото

Коментар във ветниците: Бербатов не игра, Юнайтед загуби . (не съм сигурен дали Берба може да помогне на този безличен и безидеен в момента отбор . Липсва жар и отдаденост . може би Сър-а вече трябва да помисли за пенсия , след като изгуби цели 8 точки !!!

известно ли е на балгарите, че бербатов е нарича в албиона "The most expensive Benchwarmer"? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ни е известно и ни боли дедовият за Албиона и за чафсовете...