Миньор Перник разклати мечтите на ЦСКА за титлата

Два кръга преди края на шампионата в "А" група разликата между лидера ЦСКА и Лудогорец Разград е само две точки.

Обратно в новината

Коментари - Миньор Перник разклати мечтите на ЦСКА за титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така му се пада на Тройчо и чорбарите. Само една голяма наглост имат и нищо друго.

такава простотия е всичко у нас, че срам да те хване, навсякъде след мач се казва нещо смислено или защо паднахме, поздрави на победителя, у нас съдията, собственика, залозите и тн.

Тройчо Плачков Младенов не търси вината в собствените си играчи, а все някой друг му е виновен. Затова ще загубят титлата, а бяха с конфортна преднина горките!

имало дузпа за ЦСКА и Стойчо говори глупости?Нагъл ,нагъл,нагъл! На крив тренер тревата му пречи!

Никаква дузпа не трябваше да се дава на ЦСКА. Съдиите непрекъснато подпираха ЦСКА. Но "на лъжата краката са къси"- не беше реализирана дузпата...

Големия европейско светило падна от симитли и сега от миньор,и иска да става шампион.Срам,срам!!!И Стойчо, все отчита не що са паднали,а колко дуспи не са им дали.А бе смешко ,като си силен,бий от игра ,не чакай само дуспи!Сега ,мишоците юзер и юнак ,искам да коментират,ама п...ите,ще мълчат!Шампиони,да де в друго време-НЯКОЙ ПЪТ!

Имаше още 3 дузпи - За неправилно дишане. Сесека Байрактарско Знаме

Стойчо,не заблуждавай хората.Това е реалното състояние на отбора :слаба игра,типичен селски футбол,с който не трябва да ни срамувате в Европа.Като привърженик на ЦСКА призовавам отбора на Лудогорец да ви смачка за да спреш да плачеш за една дуспа,която рефера ви я даде без въобще да има такава и там се провалихте.Това не е ЦСКА,която искаме всички привърженици да изглежда.С ТЕЗИ ИГРАЧИ,А НЕ ФУТБОЛИСТИ САМО НА СЕЛО.

Никакъв Цесекар не си щом плюеш отбора а не гледаш реалните извращения на БФС и този отбор от Перник който се пиши за честен а игра срещу Лудогорец с детската градина за пари

да закрият тоя отбор цска, нищо не става от тех *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стойчо Младенов след мача за пореден път ревеше като разглезена п. Не си гледа първо отбора , че днес бяха направо жалки. Съдията се опита да ги върне в мача с дузпа, която никой не разбра защо се даде. С тази игра е срамно дори да имаш претенции да бъдеш шампион. Надявам се и в следващите 2 мача Литекс и Лудогорец да не позволят ЦСКА да ни срами в Шампионска лига. Макар, че в момента нямаме нито един достоен отбор да играе там.

Отново на Стоичо Младенов съдиите са му виновни