Нешка: Българските деца не спортуват достатъчно

Най-успешният треньор в българската художествена гимнастика – Нешка Робева, призова държавата да създаде експертен съвет, който да изготви стратегия за развитие на родния спорт.

Обратно в новината

Коментари - Нешка: Българските деца не спортуват достатъчно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително гнусна, дърта джофра!Да я попитаме ли, дали водеше подопечните и гимнастички, за участие в оргиите на патрициите от ЦК на БКП!А, оня нещастник Севтлин Русев я изрисува като "светица" в един параклис!?

Факт, че децата вече не спортуват толкова, колкото преди. Прост пример ще дам... навремето, когато бях ученик почти всяка вечер се събирахме на една поляна да играем футбол. Правихме си самички вратите и т.н. Трева при вратите не се задържаше, защото не можеше да смогне да израсте... толкова много се играеше. В момента тази поляна от години е запустяла, децата не играят футбол с топката, ами с компютъра в мрежа. Говоря за град различен от София, децата не са се преместили на стадиона или друго игрище, ами пред компютъра. Все по-зле ще става. И да... на времето в училище са минавали треньори и са търсили потенциални медалисти, от десетки години това вече не се прави. Как точно да ги намерят медалистите сега? Във фейсбук ли???

Нешка е мерканилна, затова винаги свързва нещата с пари, проценти и тем подобни. Не сме забравили как е събирала стотинки от гимнстичките.......

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ Г-ЖО РОБЕВА! ИЗГУБИ СЕ ДУХОВНАТА СТОЙНОСТ НА БЪЛГАРИНА! ВСИЧКО СТАНА КОМЕРСИАЛНО! ЗА ТОВА ДЕЦАТА НЕ УЧАТ, НЕ СПОРТУВАТ И СА ПО ЧАЛГОТЕКИ! НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ НЕХАЯТ! НИКАКВО ВЪЗПИТАНИЕ! ПРИМЕР СА ИМ ЦИГАНИТЕ!

Много мазни изказвания, и най-вече всяка втора дума " безвъзмездно" . А защо др. Робева не коментира лихварско мафиотските схеми в които участва и как жертвите "безвъзмездно" прехвърлят скъпите си имоти на основани от нея фондации и спортни клубове?

Как пък не - точно тя и абаджиев ще разкрият тайната на успехите в спорта. Имат успехи, но в съвсем различни времена и обстоятелства. Само да не тръгна да разправят, че навремето е имало масов спорт - имаше масова пресявка за намиране на таланти, а останалите кучета ги яли.

еми нали искате медали и успехи,то друг начин няма.

ммдаа,интересно , дали не е права.