Българският фен се завръща, очакват 25 000 утре

Българският запалянко напира да купува билети за мача на националния отбор с Армения.

Обратно в новината

Коментари - Българският фен се завръща, очакват 25 000 утре | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпопродадоха сума ти мачове, медали, турнири и т.н. подадоха 1 заллъгалка на народеца и той я лапна. Това реми с италия си е договорено на 99.9999 % Тъпа позьорска игра. Не е малка работа това да харижеш бронзови медали на олимпиада. Явно са сложили в ръкава жокера с някаква полупобеда (ремина свой терен..) освен кинтите и други благини

Някакава жалка кампания и напъни от БФС да залъжат будалите, но след думите на ''капитана" Ивелинчо, че селяците не им трябвала публика и разсеяността да се извини, както и ''брилятното" им поведение досега едва ли ще има повече зрители. Знаем си ги що за стока са - от ''духни супов" до ''баджанак-а" на Божинов. Нека си се плюнчат, колкото искат. Бойкот, докато не си отиде и последния.

ЧЕ ДОБРЕ ИГРАХА МОМЧЕТАТА, ИГРАХА.НО НЯМА НИЩО ЧУДНО ЗАЩО СЕ ПРОДАВАТ ПОВЕЧЕ БИЛЕТИ ЗА ТОЗИ МАЧ, АМИ ЧИСТО И ПРОСТО МНОГО АРМЕНЦИ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ......ОТИВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ СВОИТЕ :)

Евтини билети ли? Тия от БФС са решили на полупразен стадион да играят националите, а заслужаваха пълен...

Стига сте хейтили. Много добре играха момчетата срещу Италия. Браво!

продадените билети срещу италия са 12000. другите на стадиона не знам как са били там.дано бием утре ,но октомврииските мачове ще са решаващи.

Попитали радиото: -Вярно ли е, че няма срамна работа ? То отговорило: - Този, който го твърди не е гледал български футбол.

"Вчера започна продажбата за световната квалификация с арменци"... баси изказа брилянтен, Ангелов...