За 2:2 с Италия на стадион "Васил Левски" се появиха едва 18 хиляди запалянковци.

Вчера започна продажбата на билeти за световната квалификация с Армения (от 21 часа във вторник), а касиерки радостно споделиха, че местата за дуела със скромния тим се харчат по-бързо, отколкото за сблъсъка с европейския вицешампион. От БФС очакват 25 хиляди души на арената.

Щастието от играта и престижното реми с Италия плюс завръщането на столичани след почивните дни явно ще напълнят трибуните. А и билетите са по-евтини - по 10 (Б, Г), 20 (В) и 30 лева (А). Днес касите на националния стадион отварят в 12 ч.

Националният тим на Армения пристига днес около 13:45 часа на Терминал 1 на летище "София". В 19:30 селекционерът Вардан Минасян ще даде пресконференция в зала "Родина" на националния стадион "Васил Левски". Тренировката на Армения е с начален час 20:00.

В същото време стана ясно, че 1,5 милиона евро ще си поделят националите на селекционера Любослав Пенев, ако се класират на Мондиал 2014 в Бразилия. Отборната премия е била договорена преди спаринга с Кипър на среща в Правец. При взимането на това решение са присъствали президентът на БФС Борислав Михайлов, Любо Пенев и капитанът на тима Ивелин Попов, предаде ТопСпорт.