Любо Пенев: Убеден съм в успеха срещу Армения

Селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев изрази увереност в успеха в мача срещу Армения във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев: Убеден съм в успеха срещу Армения | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато футболистите ни са простаци, ругаещи публиката, имащи са големи ''звезделинчовци", а играещи в посредтсвени клубове и първенства няма защо да се хабим за тях. Нека вилнеят в чалгарниците и разните силиконови брантии им се отъркват. Бербатов с такива правилно не иска да се смесва.

MeToDueB

Стига с тези цели всеки път .. всеки път като видим групата и все си правим някакви илюзии как ще бъдем минимум втори в групата .. сега дайте да не си правим излишно такива илюзии .. в група с много по-сериозните от нас : италианци, чехи и датчани .. че дори и арменците са пред нас .. не бива въобще да точим зъби като всеки път, а да играем мач за мач за победа, да се обиграва състава, момчетата да се представят на ниво така че след година, две да ги поискат по-сериозни отбори .. и от там нататък каквото стане, ако не сега, в другите квалификации .. трябва търпени, след игра като тази над Италия заслужават да им го дадем, дори да губят .. ако играят така, няма проблем .. нито имаме някакво кой знае какво първенство, стадиони и прочие, че да искаме повече от едно 100%-ово себераздаване, пък резултатите ще дойдат ..

"Загубихме 2 точки, не спечелихме 1", ама да не си помислите, че сме загубили :)

та ако не бием арменя кои ша бием :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако не бият армения ми е много интересно какви цели ще имат.но октомври ще изясни ситуацията-тогава са мачовете на истината.