ЦСКА нанесе първа загуба на Левски за сезона

С гол на Серж Нюаджи в началото на второто полувреме ЦСКА победи Левски в поредното издание на вечното дерби, което се игра пред около 25 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски".

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА нанесе първа загуба на Левски за сезона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се заблуждавайте!!!Ако Левски беше победил, то първенството щеше да загуби смисъла си, а това води до намаляване на печалбите на собствениците на клубовете... А така глупавите запалянковци ,като мене, ще продължат да се вълнуват от резултатите и ще плащат...

boyko1OO

Много лошо впечатление ми направиха коментаторите на мача по Канал 1, коментираха по начин по който много ясно личаха пристрастията към Левски и все едно играха български и чужд отбор!

Честита победа, червени фенове! Догодина пак ще пеем "Кой сега е номер едно?"!!!

Sacho

"Малко по-късно, в 9-ата минута, Антон Карачанаков също можеше да вкара, но за ЦСКА." Хахаха...оставаше да е за Левски. Алоуууу...

От сутринта пияни гологлавци молтретират посетителите на Борисовата градина. Докога ще се толерират тези отявлени хулигани само затова, че са с прическата на премиера и неговите вице. Ние плащаме заплатите на ангажираните с озаптяването на тези гологлавци полицаи.