Вижте признанието на Армстронг пред Опра (видео)

Ланс Армстронг призна в интервюто си с Опра Уинфри, че е използвал допинг средства, за да спечели и седемте си победи от Тур дьо Франс в годините между 1999 и 2005 година.

Обратно в новината

Коментари - Вижте признанието на Армстронг пред Опра (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

превода тук е доста зле (особено със степенуването не съм сигурен въобще, че смисъла е такъв), но няма значение, фактите са вече известни на всички. Ако има някой глупак, който си мисли, че останалите спортисти не взимат нищо, да знае, че просто няма как, бойни, силови, атлетики и мн мн др спортове са невъзможни. Представете си едни щанги до какви рекорди стигнаха, пък човешкия вид все си е един и същ. За мен това признание е важно само за едно, трябва да се намали влиянието на спорта като икономически фактор. Не казвам да се спре да се спортува, а да се бойкотира печеленето на купища пари от това, да се забрани участието на спортисти в реклами и тн и тн.

да си тегли ножа , и да ни лиши от вниманието към измамника!

Е, нищо. Сега ще почне да печели милиони от интервюта и мемоари.

Много тъжен край на една на пръв поглед невероятна кариера на спортист победил и рака! И все пак аз поне му прощавам - нито е първия, нито последния, който е ползвал допинг. А на спортните федерации и допинг агенциите бих препоръчал да си вършат работата и да контролират редовно и точно състезателите, и да ги хващат навреме тези, които взимат допинг, а не да ги разкриват след 5-10-20 години, когато тези хора вече са приети за легенди в спорта и са спечелили безброй титли, които после да връщат! Между другото в колоезденето се "хранят" с допинг от край време и МОК трябва да си направи изводите и да предприеме някакви действия най-накрая.

мерки малко трудно биха се взели туи като,когато се ползват забранени субстанции има и неутрализиращи средства при които крувната проба дава че е отрицателна,а при спортистите допингут е доста разпространен,да не казвам че няма спортист които да не взима допинг особено с тази конкуренция и това да се доказваш и да си винаги наи добрият !!!