Вальо Йорданов върна златния си медал от Атланта

Валентин Йорданов върна златния си медал от Олимпиадата в Атланта 1996 на президента на МОК Жак Рох в знак на протест за решението на Изпълкома да извади борбата от олимпийската програма.

Обратно в новината

Коментари - Вальо Йорданов върна златния си медал от Атланта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР оправете годината.Олимпиадата в Атланта се провежда през 1996 год. а не през 1988 ноято е във Сеул.

Гледай ги как гледат като на погребение.

Като в италианския филм: четирите влъхви и едно погребение. Много показателно.

То това сегашното не е борба,някакви швейцарци кастрираха този хилядолетен,античен спорт.Борбата да се върне към корените си,пък майната и на олимпийската програма,колкото до мутрите-повечето от тях са псевдоборци,но истината е,че след атомната бомба ще оцелеят хлебарките и борците,няма друг спорт,който да закалява толкова комплексно човека,в Индия борбата даже не е спорт,а религия,поклонение пред бога Хануман

тъпи, тъпи, та няма дума такава, познавах се с много, че преди 90та живеех до залата където спортуваха. Те т. нар. мутри нямат никакви успехи като борци, само са си прости и жестоки и затова пробиха

Е, ти ко искаш? Всяка мутра - олимпийски медалист?

Chefo77

Ами тогава променете и годината под първата снимка ...

Гледам коментарите. Мутри никой няма да зарита за вашия отвратителен свързан с номенклатурата спорт. Ясно е, че в МОК са прозрели същността ви. Отивайте си!!!

Доколкото разбирам според теб е по-добре да изкарат борбата и да вкарат художествена гимнастика за мъже?

Не художествената гинасика , разбира се. Но стига толериране на този антиспорт с 12 категории. Че и момичетата на тепиха - просто грозно. И това ли е олимпийската идея. Една категория , като в древна Гърция, а не гноми, и лилипути. Нормални хармонични мъже.

Гледах интервю със Станка Златева по въпроса и тя каза следното (цитирам по памет): "Вярно е че борбата стана доста скучна - вземеш една точка и чакаш какво ще стане. Но трябва да се променят правилата за да стане по-атрактивна." Това е абсолютен факт. Борбата беше много атрактивен и динамичен спорт, особено свободната, а сега просто е скучна. От години спрях да гледам борба.

А легендата-иманяр къде е?

Как къде е ?? Събира антики !! И той неукия , тръгнал да става колекционер !! / Видяла жабата , че волът - бил едър , а тя като яайце !! И взела тя да се надува, но се пръснала !! Боян доста добре осребри живота си !!

1988 е олимпиадата в Сеул, а Атланта е 1996 г. Корекция?:)

ама не само медалите, ако продължат протестите ще трябва да върнете всичко

Se taia

Ти наясно ли си за какво е новината? Или си на принципа "Плюй по всичко, що мърда"...? Какви протести, да не би да си бил в МОК да си протестирал нещо?

каквода ти обяснявам, едва ли са на повече от 20, ходи спори там кой телефон е по-добър и не пиши, където не разбираш