Бербатов с нов гол за равенство на Фулъм

Димитър Бербатов записа нов гол на сметката си за Фулъм при визитата на лондончани на Съндърланд в мач от 28-ия кръг на Висшата лига.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов с нов гол за равенство на Фулъм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че Бербатов е българин!

Рота,мирно! Шапки-долу!!!

Радвйте се,че има още такива българи като Бербатов,защото са на изчезване.А за комплексарите нека си драскат,за да има и те какво да правят.

"След гола Фулъм продължи да играе да играе освободено и да създава положение след положение пред вратата на домакините, като в 34-ата минута тимът на Мартин Йол вкара нов гол, а в негов автор се превърна Саша Ритер - 0:2. Атаката за второто попадение в мача бе започната отново от Бербатов. " Който разбира дори и малко от спорт, ще признае класните футболни качества на най-добрия Български футболист! И нека се знае, че който обижда Бербатов не е Българин, а мангал!!!

Колеги ,моля ви се, защо ми затрихте коментара,добре ще се опитам да бъда по-сдържан към колегата"бербатщини".Колега 'бербатщини",моля те ,преди да пишеш гнусен коментар за един велик български футболист да си изтриеш сополките,да си вдигнеш надрусаните гащи тип "потури" и да спреш алкохола и наркотиците.Едва тогава може би ще успееш да напишеш човешко мнение за един от най-добрите футболисти в световен мащаб.

моля ви колега , леко с идиотщините...................

много се изложи пич , недеи да пишеш коментари

от дузпа гол може да вкара всекли втори запалянко. не е повод за гордост.

Но първо трябва да стигне до мястото за изпълнение

понеже не е втори запалянко...

А защо тогава Рууни не може? О.о

ТЪпото си е тъпо! Като не разбираш от спорт, що щеш тук! Айде у гьола!