Марешки напуска Локо Пд след края на сезона

Собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки потвърди информациите, че ще напусне клуба след края на сезона. Слухове за това се носеха от началото на седмицата и бяха подсилени от факта, че бизнесменът вчера не се появи на Лаута за мача с ЦСКА (0:2).

Обратно в новината

Коментари - Марешки напуска Локо Пд след края на сезона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този не е никакав бизнесмен, а мутра и мафиот. вижда се по тъпата му физиономия. краино време е вече да не наричате мутромафиотите "бизнесмени". рекета, изнудването, тарговията сас женска плат и наркотици и кражбите на са бизнес, а престапления, следователно тези, които ги варшат не са "бизнесмени", а престапници. ясно ли е тупани балгарски?

Тук няма новина. Само се потвърждава факта, че този един от спонсорите на ГЕРБ. Пое Локо Пд, за да закрепи авторитета на Тиквата и да му вдигне имджа в Полвдив. Сега няма Тиква - няма и Марешки в Локо :)) Смешно, гротескно, но ... това са българските политици

Абсолютна отрепка.... рожба на псевдодемокрацията....

Пловдивчанин с пари?Има,има колкото искаш.Ама византиец да дава - това къде го има?

традиции ха ха,и какви.а да да нямат пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тои тез пари не ги е спечелил в пловдив. беше рекитиран от горкому борисов,така както и една групировка да финансират чужди за тях пяоекти.но дарвините хопи вече нямат подкрепата на американските служби. сте им засадим бор в задния двор. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова ли няма някой пловдивчанин с пари,който да поеме този голям отбор с традиции? Много жалко!