Илиан Илиев аут, спират плащанията към играчите

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви официално треньорската рокада.

Обратно в новината

Коментари - Илиан Илиев аут, спират плащанията към играчите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя Иво тонев на какъв се прави. той също трябва да се МАХНЕ И ТО ВЕДНАГА. БАТКОВ ИЗГОНИ ИВО И ДОКАРАЙ НАСКО СИРАКОВ И МЪРИ И МОЖЕ БИ ДА СТАНЕТЕ ШАПМИОНИ. ВЪН МЕКЕРЕТО ТОНЕВ ОТ ЛЕВСКИ !!!

Е ШАПМИОНИ със сигурност ще станат.

Така е пич - има договори - ама в тях пише за какво се дават парите, нали? Никой не дава пари за несвършена работа.

Единственият шанс на отбора наречен Левски е, ако започнат да купуват съдиите. Това те в последните двадесетина години с успех правеха. Заради тях и тяхното ръководство на БФС футбола е на това ниво в БГ.

а ти кога смяташ да си ходиш парашутист измислен??? и много ми е чудно къде се скри оная блатска свиня бай Ганю??? май нещо се е поосрал...

Хубаво изказване от достоен човек. Разберете, че за тия гевезета няма друг начин да се захванат с това, за което им се плаща. Доста премерено изказване, в което не нагрубява или засяга никого, а "футболистите" му едва ли са останали гладни от една страна, от друга не знам да заслужават нещо, ако не се надигнат да играят. Пари...пари... пари... и смехотворни резултати. Гледам Футбол, не футбол и не съм стъпвал на мачове от поне 5 години.

Извинявай, ама ти не разбра ли, че всичко е политика. Разбира се, че фактори извън футбола му набутват на Батков Тонев за директор. То е ясно, че не е заради качества в начина му на работа, лесно е да проследиш предишната му дейност и доколко се е доказал.

Берое заслужаваше да ги победи. Няколко чисти голови положения и отмемен неправилно гол за засада. Левски са слаб отбор в момента. Изостават от Лудогорец, ЦСКА и Литекс.

Мъка, мъка в обора, говедата мучат тъжно, няма фураж (разбирай пари), няма говедар (уволниха го), не се обажда и онзи главният кравар (с мустаците), но пък има светлина в тунела, защото БФС и съдиите са готови да ударят рамо на отбора на обора и да ги бутат напред, току-виж станали и шампиони. Само че, после идва Европата и тогава, пак провал, пак унижение, пак мъка в обора...

кой ще издържа син сити сега :(((

Като му чета смотаното изявление ми става ясно защо отбора затъва..

С парите от заплатите на футболистите уефски може да си купи мачовете до края и пак да е шампион ! Както правеха откакто са създадени - купуваха си титлите ! Сега борат не купува титли и резултата е налице - колко години са без титли ? Откакто не си ги купуват ! Елементарно ! Затова в Европа са известни като "евроидиоти" !

Ей, червен боклук ти гледали вчера мача на любимияти клуб? Хипопотам такъв - целия потънал в тиня, а отворил уста като ламя!!! Не се радвай загубите на Левски не помагат на рускотоотборче, напротив Левски ще се оправи, а Вие не!