Реал Мадрид победи, но отпадна от Борусия за ШЛ

Реал Мадрид победи Борусия Дортмунд с 2:0, но закъсня невероятно със своя голов щурм, и не успя да вкара достатъчно, за да заличи пасива си от първия мач.

Обратно в новината

Коментари - Реал Мадрид победи, но отпадна от Борусия за ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немците не се класираха НАПЪЛНО заслужено, защото имат един нередовен гол при победата с 4:1 Ако го нямаше отпадаха. Освежете си малко паметта, помните само последният мач. Какво щеше да стане, ако в 95 минута Хауърд Уеб беше дал пресилена дузпа за Реал?!

Хаха. Точно така

То на Реал и аз да съм им треньор ще печелят в Испания,мисията на специалното беше титла в ШЛ,Десетата,ако беше успял влизаше в историята,ако не ,пак на трапезата на Абрамович.А колкото до парите,те на това ниво вече са толкова много,че са без значение,трябва и нещо специално.

Мауриньо обърка нещата. Да имащ такъв отбор, да си играл 3 пъти за ШЛ с този отбор и да не може да си направил правилни изводи!!!. Бензема трябваше да започне мача и на полувремето РМ щеше да води, защото такива положения той не пропуска. Есиен няма ма място в отбора, прави много грешки и е бавен.

Името на вратаря е Вайденфелер. На немски ЕЙ се чете АЙ!

Да поеме ЦСКА и със сигурностще го прати в "Б" група

За пореден път германците направиха демонстрация на дисциплина и сила на характера.Серхио Рамос вместо 2/3 от времето да се чудеше как да боксира Левандовски, да се беше разиграл по- рано.Мазни, долни, гелосани и очевидно вече увяхващи.Къвто треньора, такива и играчите му.Стига сте хвалили тоя малък португалски мошеник.То с пари всеки може, ама за него се видя че и така не става

"германците направиха демонстрация на дисциплина и сила на характера" - хаха "безстрашната" немска машина усети дебелия при 2 на 0 и като полегна немеца и 3 мин лежа за да им спре устрема, иначе щеше да им се смее цял свят как са ги обърнали за 10 мин. Пич, това ви е втория финал в цялата история, който за радост ще загубите от другите дървари.

съм таимс люн , съм таимс уин

само да ти напомня че като пое Интер той пое отбора готов никакви трансфери е с такъв отбор и аз да бях треньор щях да спечеля а където се е задържал за по дълго време нищо не е печелил егати специалния треньор

Много си прост, бе ТОРЕЗЗ .. Я вземи първо си оправи твоя футбол, че запалянковците на Челси получават сърдечни пристъпи от твойте смешни пропуски !! Ще ми критикува най-успешния и добър треньор на 21-ви век !! Ти кой треньор харесваш, бе, ВИЛИ ВУЦОВ с джапанките ли ?? Такова ти е новото и манталитета, селски Торез, да злобееш. :P

Интер бяха с три поредни титли в Италия преди да дойде специалният, а Барса му подариха Ето'о лятото на 2009. Ако мислиш, че за отбор като Реал една титла, 3 полифинала в ШЛ за 3 години и разни Мики Маус купи са успех, трябва да отидеш да се прегледаш. Реал е велик отбор и за свгашните им играчи бяха пръснати безумно много пари и преди, и по време на Специалния. Даде му се карт бланш да купува, който иска, само и само да вземе 10-та титла в Европа, а се издъни. Така става като даваш милиони за ненужни футболисти като Модрич, а оставяш отбора без лидер.

Съвсем заслужено "специалният" трябва да се прекръсти на "отпадналият" ! Само пози и самовлюбеност - нищо сериозно постигнато от него в този велик отбор Реал Мадрид ! Десетки, ако не и стотици милиони изхарчени ... за една купа в първенството и една кралска. Нито една Шампионска лига ! За тези пари и претенции е недопустимо !

ne si prav batka