Камата подхвана съдиите, бори се да ги ликвидира

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков не бе много доволен от своя отбор въпреки победата с 2:0 над Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Камата подхвана съдиите, бори се да ги ликвидира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ицо, кажи две думи за безобразното съдийство и директивите на БФС да изхвърли Етър от "А" група. За сметка на най-достойния извън София отбор, най-честния шампион, който стана първи с 8 точки преднина, без нито един купен мач. С прекрасен стадион, с невероятна публика. А сега, в "А" група се намират отбори, които играят на картофена нива, като Г.Делчев, Враца, Миньор, Монтана, а други, като наградения с шампионска титла Делиормански отбор, нямат нито традиции, нито история, нито бъдеще. Играят на стадионче с по 300 души публика, викат някакви лозунги, неразбираеми и нелогични, защото там хората си падат по борбата и именно това са им успехите, докато Домуса сега им е донесъл купено отборче и ги убеждава, че футбол се играе с кръгла топка, а не с квадратна... Та, кажи, Ицо, каква им е далаверата на БФС да гонят Етър от "А" група. Отбор, който даде радостта на България в САЩ "лято 94" с 7 основни национални играчи. Ти поне ги знаеш и помниш!

Браво на Стоичков. Точно така. Добре го каза.

Ех Ице къде беше , да видиш съдийството когато Литекс ставаше шампион, най перфектното съдийство, най принципното , най безпристрастното !

А бе не го занимавайте,този цървул с интервюта,това е един образцов дебил с мисловна дейност на най долнопробен и циничен-ГАМЕН запалянко.Що не пишете как започна интервюто,което го чухме в ефира.Може да критикува СЪДИИТЕ,но след като достигне интелекта на повечето от тях и образувателния им ценз,а не,че те са безгрешни.Грешат,грешат и колегите им в евротурнирите и то фатално,но играта продължава.Тук заради е такива,запалянковци като този олигофрен,оставаме без маса кадърни съдии.Били купени,че кой ги купува ако има такова нещо това сте вие,а не ние от трибуните.

ЧАЛГАТА И МУТРИТЕ НЕ ПРОЩАВА ДОРИ НА ИЗХАБИЛИТЕ СЕ С НЯКАКВО ЩО ГОДЕ МИНАЛО.ЖАЛЪК

Браво Ице! Така се става звезда, с много работа, хъс, упоритост и постоянство! Дано успееш да втълпиш това на младите галфони, които се разхождат по терените у нас днес! Дано някой от тях осъзнава какъв късмет имат да ги тренира човек като теб!

ама разбирасе всички мачове да се свирят само от Ицо! Други няма! Стоичков е явен пример как старата слава пречи на спорта. Скоро ще празнуваме как през 1994 сме били четвърти в света....пак супер лативи и какво от това....докато не си отидат Бобита, Стоичковци, Лечковци ....футбол няма да има....те дърпат спирачката...

дкми

Лечков е доказан и осъден престъпник. Само не ми е ясно защо още не е в затвора?

Наш човек. Будист.Нали поднебесният император каза категорично "НЕВИНЕН", пък какво решава съдът е без значение.