Вавринка изхвърли Гришо от турнира в Мадрид

Първата тенис ракета на България Григор Димитров приключи участието си на турнира "Мастърс" в Мадрид, който е с награден фонд от 4,3 милиона евро, след като на осминафиналите загуби с 6:3, 4:6, 1:6 от поставения под номер 15 в схемата Станислас Вавринка в мач, който продължи 1 час и 43 минути.

Обратно в новината

Коментари - Вавринка изхвърли Гришо от турнира в Мадрид | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо се хващате за думата "изхвърли". Вавринка баш си го изхвърли, а в последния сет просто го размаза.

Гриша, няма как да стане така моето момче! За да спечелиш голям турнир е необходима пределна концентрация, желязна дисциплина и режим. Вместо да си легнеш в осем вечерта преди мача ти си правиш романтични разходки под звездите с Маша, после цуни-гуни до сутринта и излизаш на корта недоспал и с омекнали крака и чакаш да биеш! Няма кой да те остави така лесно да вървиш нагоре без съпротива - всичко трябва да си вземеш сам с много борба и себеотрицание! Разбирам любов голяма има между вас с Маша ама турнира е един път, концентрирай се 4-5 дена, изиграй го мъжки с максимална концентрация, вземи максимума от него пък после ако искаш и един месец не излизай от спалнята! Инъче ще си останеш вечния претендент - с голям талант, но все малко няма да ти достига да си на върха!

Упс, героят беше победен. Кофти... Нищо, чакам с нетърпение Ролан Гарос. За да гледам Джоката.

Здраве да е. Следващият път нашия ще му види сметката.

Вавринка е изкючително силен тенисист. Наскоро победи четвътия в ранглистата. Гришо трябва да се радва, че играе срещу такива големи имена. Мисля, че е грешка участието му в турнира по двойки. На неговата възраст физиката му все още не позволява такива натоварвания. Думата "изхвърли" е неподходяща. Този турнир е голяма крачка напред за Димитров. Браво!

Ами кво да ви кажа момчето е голям талант ама малко не може да се концентрира и това ни е стар проблем на нас да играем мач за мач и квото стане!

Поздравления за Григор! Той показа добра игра, но наистина трябва да засили малко физическата си форма! А и наистина, след такава голяма победа е трудно да поддържаш нивото! Пожелавам на Григор Димитров скоро да влезе в Топ 10, и да заеме първо място!!!

ако иска да е в топ 10, гришо ще трябва да рискува и с всичките спечелени досега пари трябва да си изгради група, щаб за подготовка като другите звезди. той трябва да мисли само за дадения мач , а другите да решават проблемите и да го подготвят.

Ами глупава система: победил , победил - какво имаше толкова да се прехласват. Изпълнил си задълженията и успял . Ок. Но не е повод да се преувеличава и да го правят национална звезда. Дори за Гришо. Това много отпуска дисциплината на духа. А от едно нивао нагоре вече е свръх трудно. Никакво отпускане не е добре дошло. А да го издигат в култ по медиите също. Не че Гришо се спира да чете сайтове и вестници особено по време на турнир, но все пак. :-)

Ама Шарапова му е взела силичките на нашето момче.

ГРОГИ ГРИГИ И ОТ ТЕБ ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО ДОКОГА ШЕ ТЕ ЧАКАМЕ ДА ВЗЕМЕШГОЛЯМ ТУРНУР ПРЕХВАЛЕН ХАСКОВСКИ КОЧ,ЕДНО ВРЕМЕ ИГРАЕХ ТЕНИС И ИМАХ ХЪС А ТИ ГО НЕМАШ ЧАКА ТЕ ПЪТЯ НА ДОН АЛИСИО БОЖИНИ ДОКОГА СЕ ТЕ ЧАКАМ ДА СЕ РАЗВИВАШ ДО 30 ЛИ БЕ АРЕ СТИГА ПИШЕТЕ ЗА ТОЯ ТОЙ ДОРИ НЕЕ БЪЛГАРИН

Не знам ти какво чакаш ама чух, че при майка ти на Околовръстното има опашка от турски тираджий и там, викат, се чакало.

некадурнико куде се вреш бе мизернико

Онегавон

Споко, не е за майка му, тя и за това не става, колкото и да се натиска! А баща му е мангал и го е правил пиян-залян!

С този каруцарски език,поне не пиши,че си Българин,да не срамиш племето си,мизерник.

Ееее, айде бе. Гришката не можа да се порадва на успех.

Че, направи хубава победа нашето момче, спор няма. Малко по нашенски: срещу големите-яко, срещу по-малко големите неглеже. Да не се забравят и залозите! За тия два дни доста се скъсаха. Малко отрано включват Гришо в мръсните си комбинации. Но няма избор.

Шарапката го е изсмукала от всякъде, как да има сулук.

гришу гришу, пизду не дам, не заслужил.уябъиваи от меня.

В Русия никой не пише (вестници, интернет, списания), че Гришо и Мария Шарапова са заедно. Само в България се надпреварват кой първи да напишие за тази новина и повечето простаци (типично за тъпия българин) да я обсъждат и да пишат глупости от рода "Интересно дали Шарапова му е пуснала след тозт "триумф" ?" Не си пиши името (Masha Sharapova) ти си тъп долен МАНАФ !!

деер

Стой далеч от България и ще успееш в живота!

Ти си развален грамофон. 20 пъти на ден едно и също. Нямаш ли по-приятни занимания?

деер

На 12.05 като вкараш 240 марионетки на мафията, кой тогава ще слуша развален грамофон 4 години?

преди важен мач се не е.., неписано правило

Григор направи някои отигравания ог световна класа. Талантът за топ 10 си личи, но това минава определено през много по-добра физическа подготовка. Особено това пак ще проличи на турнирите от големия шлем, където са 3 от 5 сета. Трябва му специалист в тази насока. Дано сега, когато наистина го забелязаха се появи подходящ такъв.

Заглавието звучи прекалено неуважително към труда на Григор и това което прави за българския спорт. Някой писач, който се прави на интересен, е за изхвърляне....

Толкова кеф ми даде да го гледам срещу Джокович. Искаше ми се и този път да е така, но ще има и такива дни. Да си гледат кефа с гаджето - сега му е времето. На следващия турнир се надявам да има повече късмет с опонентите!