Шарапова: Григор влага много страст във всичко

Руската тенисистка Мария Шарапова вече открито говори пред медиите за връзката си с Григор Димитров. А и няма какво да крие, след като преди няколко дни наблюдателни папараци ги изловиха по улиците на Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова: Григор влага много страст във всичко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще го умори туй рускин4е лололол

Маша е прекрасна, с Гришо са чудесна двойка наистина - нищо, че е по-голяма от него, а на тези които мислят или твърдят, че била дърво в леглото мога да кажа само, че нормалната жена е такава каквато мъжът я предразположи да бъде с желанието си, любовта и вниманието, като и създаде психически и физически комфорт и увереност, но нещата (обикновено) не стават на "пернишкия" принцип - "Марш в леглото, кучко!" Убеден съм, че на Гришо и Маша секса им и е супер! Да са живи и здрави, да се обичат и да бият на тенис наред!

море, не си яла винкело

Жалко, много, много жалко, че такива мъже като теб са едно на 1 000 000, които са оценили истински жените, а такива като онзи "усмихнатият"( :-))) ) може да се ринат, ранат и пак не може да се изринат

На какво се кефите толкова? Шарапова може и да изглежда добре, но всичките и бивши са категорични, че е голямо дърво в леглото.

Докато цъкате минуси потърсете какво беше казал нейния бивш приятел Адам Ливайн. Отпечатано е дори в руската преса.

Като ти прочетох инфантилния коментар,ми се дощя да счупя едно дърво в тъпата ти кратуна... Ми какво друго да напише,като вече не може да е с нея...Злоба.Какъвто си и ти,явно.

На него да се е чуло да му подаряват Порше за 110 000 euro? Някои мъже за нищо не стават... Виж Гришо е нещо друго...

Кефиме се на една хубава и успешна двойка,успели в световния тенис.А още повече,че единият е българин с когото можем да сме горди.Ти,глупако понеже си много осведомен за това,кой какъв е в леглото,ще ти кажа,че със сигурност, си от тия дето не могат да го ВДИГНАТ в леглото...нещастник!Намерил какво да пише.....

Шарапова,това е Шарън Стоун на тениса браво и на двамата.

На 16 май (утре) Григор навършва 22 години. Определено 4 години не са голяма разлика, Андре Агаси също беше по-млад от Щефи Граф... По-важното е, че Григор отбелязва страхотен прогрес в тениса през последните 6 месеца откакто е с Мария. А също така ще има с кого да празнува утре рождения си ден! Честит рожден ден, много здраве, щастие и успехи на Гришо! И все така да ни радва със спортните си успехи и дано го видим до края на годината в световния топ 10! Много тенис успехи и победи и на Мария, както и много лично щастие!

Да спечелиш Големия Шлем е просто, истинското предизвикателство е да задоволиш рускиня

Световното ниво е над националността... И Мария и Гришо са топ спортисти и са граждани на света! Излишни са всякакви национални обобщения. когато става въпрос за тях - важното е, че се състезават на световно ниво и обикалят топ тенис турнири по целия свят. Дано ги виждаме все по често като победители в топ тенис турнири! Както добре знаем, двамата помолиха да не се коментира връзката им - ако имаш поне малко уважение към тях, просто замълчи!

E сега вече Гришо ще се научи да забива здраво.

думите на опитната машка за особената страст на гришко във всичко са признание и за труда му в кревата с нея. браво гришко, дедо иван се мъчи да изоноди целия ни народ накуп, но ти пък не му оставаш длъжен.

Ти гледай дедо ти Иван да не те оноди тебе, че му е голем!

браво маша, хубавице наша.

Мен тая Маша не ме кефи, Григор може да намери много по готина в България. Малко мъжкарана ми прилича на мене.

Не се връзвайте елементарно. Шарапова тренира с Григор. Всички тенесистки тренират с мъже. Просто Шарапова му е отделила малко повече внимание от приетото.

Ако се интересуваше повече трябваше да знаеш, че Шарапова си има спаринг партньор. И той не е Григор.

Сладураната. Браво на нашето момче :)

Като кажете сега "нашето момиче" и ми звучи като "общата" :D

Супер...

каката доволна!!!друго си е младо жребче

Т.акована булка - метен двор :)