Левски докосва титлата след победа над Лудогорец

Отборът на Левски показа невероятен характер и стигна до заслужена и безценна победа с 1:0 над Лудогорец в дербито на 28-ия кръг на "А" група и е много близо до първа шампионска титла от 2009 година насам.

Обратно в новината

Коментари - Левски докосва титлата след победа над Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В директните мачове между претендентите за титлата е истината. Видя се ,че тази година сините просто са по-добри от лудогорец. Не със много,но достатъчно да станат ШАМПИОНИ !!!! ЧЕСТИТО НА СИНЯ БЪЛГАРИЯ !!

Че какво по-нормално от това "Левски" да стане шампион в тази затънала до гуша в лайна и корупция държава? Този клуб - символ на хамелеонщината (футболно-политическа) отдавна се е наредил сред факторите "Деградация"в обществото.Обърнете внимание на форумите- хора уж с университетско образование,що за език ползват : "Прасета,говеда",псувни и т.н. !Чалга ,мутри,"Левски",мастика,корупция,наркотици,пак чалга и така ...до неизбежния край на тази скапана държава !

Само Левски! Поздрави!

Само Ботев! Пловдив! Ако го нямаше футболното задкулисие..... . Когато, говорите за Гунди /Бог да го прости/, обърнете внимание на езика, който ползувате спрямо Вашите опоненти. Думите, които употребявате, не бяха характерни за него, та ... . Още нещо да е жив и здрав бате Сашо Костов, скорошния юбиляр! Хубаво ли ви е като ругаете /меко казано/ най - великия, български футболист, за всички времена, до момента, Хр. Стоичков? Хубаво ли ви е като ругаете Д. Бербатов, до чиито успехи не виждам кой в момента може да се доближи и най - вече до неповторимия му стил на игра, пък и голмайстор на Англ. първенство. Само Ботев!

Нищо не е сигурно защото Славия срещу Левски няма да играе както срещу Ботев Враца.

Ти наистина ли вярваш в "достойнството" на Вуцан ?

заслужена и безценна победа която Левки трябваше да го направят още в Разград

Сега какво следва? Квалификации за ШЛ! но там ще чакат отбори, като Зимбру Молдова, Тирана и т.н.! Едва ли са по-добри от Лудогорец, но там за такива фаулове след жълт картон, като на голмайстора и Димов следват директни червени, защото съдиите не се съобразяват с Бай Ганьо и перуката!

Аз не мога да разбера каква е тази радост - един пробит отбор, дали с огромен късмет, дали с характер (но не и с игра), става шампион в едно пробито първенство, след като бие една шапка мачове с по един гол други пробити отбори, които си мислят, че играят футбол :) Нека стискаме палци за новите шампиони да направят нещо в Европата, че вече ми омръзна да ме е срам, че съм българин заради позорните резултати - то не бяха незнайтни отборчета да ни друсат, не беше чудо :(

Дрън , дрън ярина! Повечето време лежаха и се превиваха по терена. Трябваше да бъдат изгонени поне още трима.

местата от трето до пето вече са си запазени за ЦСКА..

сега Берое като тресне ЦСКА ше разберете защо левскарите не искаха да си вкарват дузпите оня ден...ама къде толкова акъл в цесекари..

А колко по-силни има в нашето, как можаха да добутат точно Левски. ..? ... Останалите отбори добутаха Левски! Кой - ЦСКА ли да станат шампиони?! Или гранда Лудогорец, които изгубиха точки в повече от половината кръгове през пролетта? Смешно е първенството, затова е и смешно да лаеш против най-добрия в помията (той е част от помията, разбира се, но ако трябва да избереш на останалия фон - няма какво да се "пенявим" по форумите).

Само Левски, гледам злобните коментари и се радвам, че сме им бръкнали в една черна дупка, където слънце не огрява, отново!

Честито на Левски, доказаха отново че са по добри.Колкото за другите-има още да се учат, за да станат добри.Една две титли не решават нищо.

Дами и Госпда, нека си признаем, че докато се подкрепят софийските отбори по начина от гореспоменатия мач то родния футбол ще страда. Само да отбележа, че 2-ри жълт картон заслужаваха Димов и Ангелов. Да неговорим за балтията и задържането с ръка срещу нападател напредвщ сам срещу вратаря. Да, за жалост отново ще има "Офи"-Крит, Любляна, Тирана....а и да Антверп.....Но за срамотийте, те носят най-святото българско име за отбор - "Левски"!

Ще се оправим, когато се научиш да приемаш загуби и да не дрънкаш злостно след това, дребно ми човече.

А за един директен червен картон, който съдията спести на Лудогорец, защо не коментираш или просто провинциалния манталитет те прави кон с капаци?

Голяма радост голямо чудо.С тоя измъчен и смешен гол все едно са били Барселона.Оня рита ама няма сила даже да ритне топката щото е на 40 години,ама тя се удари пък в един раста фен дошъл като бежанец в Бг и влезе измъчено.И сега какво,ще почиват един кръг щото онези се отказали и после ще има бецален на чичко Венци,за всеки случай,че те си знаят че са си гола вода.В цялата тази пародия не виждам къде е поводът за гордост-че половината мачове са ви купени,а другите съдиите помагат.Повод за гордост ще имате ако биете Тирана или някой молдовски отбор,но се съмнявам.С тези измислени звезди дето са ги събрали -пенсионери и ментета от Африка и това треньорче дето хитрее флиртувайки със говеждата публика,за да го държи бай Ганьо още един сезон.Смешни сте,на мен жал ми стана,честно ви казвам.

Абе говеда,какво се радвате.Нали ще дойде някой отбор средна европейска класа,ще слезе от самолета,ще ви сложи една четворка и ще си бега.После пак ще мучите до септември и бай ви Ганя пак ще трябва да купува мачовете чак до края човека.А този треньор аз го виждам просто създаден свише за бакшиш.Ама то на Гареня май все такива типажи се навъртат-Вили Вуцов,Кокала,Гонзо,сега този...абе дайте им по един ТИР на момчетата и да ходят да въртят геврека,какво ги мъчите за треньори.Ама не-били сини легенди и не можело да бъдат тираджии.Брех мама му стара,инати хора са това говедата.

хапвай си вафли мура и си трай

Честито на левскарите! Но се стягайте за най важния си мач в първенството в този сезон до сега. Страхувам, се че сега ще са решили, че са шампиони и ще се изложат със Славия. А белите не са за подценяване. А и Вуцов ще иска да се доказва, като треньор и да се надява, че ако не станат шампиони левскарите ще сменят треньора. А после, защо да не поканят и самия него. И това може да го има. А на чорбарите-злобарите- да ду..т с....а! Те си знаят, какво да правят. Ако не, да питат техния човек- Л. Пенев.

pompai

фен сам на Берое,но който си го може го може.

Ей! Така... Аз съм фен и на друг спорт който е абсолютно различен от футбола макар и да се играе също с топка.Искам да ви обобща коментарите на всички..тъ..кой се радва радва,кой неутрално се радва на този спорт,кой критикува с грозни думи,и така нтк. Нека завърши послудния мач никой не е шампион докато не изтече последната секунда.

ха-ха-ха-ха-ха, луууууууууууузар, каде си брееееееееее, напиши нещо. ха-ха-ха-ха-хааа

Радвам се на победата на ,,Левски", но и съм на ясна за слабата игра. Но нима тя е по слаба от тази на първите 5-6 отбора? Не е, защото сме ги били в директни двубои. Слаби игри като цяло в нашето първенство. Затова не мога да не съм доволен от победата. Както и чорбарите в лицето на Димитър Пенев искаха победи, макар и грозни. Но много им здраве на него и на този- злобар Майкъла. Много ме е кеф да видя ядосан цесекар. Не си гледа нещастния отбор, който федерацията зорлен го крепи и се чуди по какъв начин да го задържи в А група. Може да им е мъчно на прасетата, но ЛЕВСКИ ще стане шампион. А те да духат супата(Л. Пенев -чичовото-другия умник)

Ти се радвай, че бефесето не ви отнеха точки, за онези свастики и транспаранти. Ще ми говори той, че армейците ги крепяли.

pompai

Не с рогата ,че в Стара Загора има още евтино говеждо ;)

каде е сега лузара с тапанарските си и комплексирани редовни дрисканя в темите за наи-добря бг отбор след комунизма

Спекъл се е. Хванал го е здрав запек. Може да търчи към някоя аптека за слабително, да го прокара... А може и да подготвя ритуално харакири. Два пъти за две седмици две 90-ти минути са дошли в повече на крехката му психика.

Добутаха ги до титлата!

ха-ха-ха, тап нещастник

Ред Нек, само да не си докараш някой кръвоизлив... Иди се натаралянкай, да ти мине...

Кво, на теб ли ти го набутаха, че не разбрах... Май доста надълбоко при това!!!

а вас ви добутаха до трето место ама пак нема да играете в лига европа..