Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Христо Стоичков ще бъде новият собственик и президент на ЦСКА, съобщи "Тема Спорт". С него вече е проведен разговор и от този момент нататък той ще бъде лицето на "червения" клуб.

Обратно в новината

Коментари - Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само тия дето имат пари да взимат то истинския ЦСКА (държавата включително) ще пият по една студена вода за сметка на Титан. Любимо чувство когато селските тарикати яли пили и се веселили и като свършат парите се прибират на село.

До края на седмицата Гърнетата ще бъдат арестувани за крупна измама с държавната фирма Булгаргеомин по искане на либийската прокуратура. Отделно НАП има също претенции за дължимите 15 млн.лв от сегашният ЦСКА, който те искат тарикатски да ликвидират за да не платят на българската държава!!! Срам за ЦСКА.

Не зная как стоят нещата в България, но в Италия за подобен умишлен фалит всички замесени /пряко или непряко, волно или неволно/ плащат солено или отиват директно в затвора за дълго време.

По най-последна информация Стоичков не е собственик на ЦСКА, а е новия шеф на ДАНС .Тази сутрин той е получил достъп до класифицирана информация и в папка с гриф "Строго секретно" е прочел от колко точно брой косми се състои перуката на Боби Михайлов. Запознати източници твърдят, че ще използва инфото за лични цели .....

ЗЗбогом ЦСКА ....

по последни данни нефтохимик няма да дава лиценза си на цска. загадката с чий лиценз излизат червените остава.

С лиценза на ЦСКА, ако кредиторите им опростят дълговете или групата бизнесмени реши да плати дълговете, което е най нормалното и правилно действие. Ама надали. Нищо де, Стоичков е перфактен треньор за В групите.

ИЦО ИЦО ПАК СЕ НАДРИШКА В ГАЩИТЕ ШЕ ЗАБИЕШ ТОЯ ОТБОР ОШТЕ ПО НА ДОЛУ ЗАЩОТО СИ ВЯРВАШ НЕГРАМОТНИКО

Абе, ульо, ли си колец ли си, ти ли ще говориш за неграмотници?! Само си виж правописа и включения капс лок, дебил!

То така било готино бе. Аз дължа некои лев на ТЕЦ-а. Да взема да се преструкторирам с комшииката и да си гледат работата а? Не съм от ЦСКА но преди ги уважавах като доказъл се български отбор. Вече окончателно ЦСКА не са отбор а фирма за пране на пари.

Старият ЦСКА Гърнетата ще го обявят в несъстоятелност и ще го заличат в Търговския регистър, но кой ще плаща дължимите към държавата 15 млн. лв?Стига селски номера. Гърнетата да не се измъкват зарязвайки този велик клуб в калта, даже по-надолу. Закриват го. Държавата и Прокуратурата да ги подгони за умишлен фалит!!! Няма ние да плащаме за тях.

Нека обявят фалит. След това синдик и опашка от кредитори. Почва продажба на това, което АД-то притежава, за да се удовлетворят кредиторите.

Всичко е много добре, но се чудя вие цесекари гордост и достойнство нямате ли?

Ххах ЦУРА ПАНЧАРЕВСКА пак ще яде дървото май.Що не вземете лицензите на всички отбори от А група че да имате за резерв като се осерете пак

Тия искат да потъпкат още един отбор, както направиха с Ботев и Пирин. Отново се опитват да измамят всички с дълговете. Държавата не трябва да допуска това безобразие. БФС също. Защото това няма да се допусне от УЕФА и пак ще станем за резил. От друга страна Ако Любослав Пенев иска да стане треньор на този "провинциален" отбор "знамето на нефтохимика", трябва да напусне националния. Недопустимо е съвместяването на двете длъжности, освен временно, докато се избере нов треньор.

като чета коментарите, подуенци здраво са се ошашкали с известна тенденция към на*кване :))))) гледайте си насо-то и не се врете в неща, които не разбирате!

Прав си. Всички нищо не разбират от измами. Там спецовете винаги са били от ЦСКА. Без измами нямаше и 3 титли да имат свиньете.

много моля, фенЬове на "високоморални" отбори, оглавявани от доносници на ДС и крадящи лицензи за участие в ЕКТ, да не говорят за чужди "измами" и да се опитват да ръсят акъл... :)))

сесека УМРЕ !!!

Някой ще обясни ли Стоичков купува ли ЦСКА за да му стане собственик?

всяко чудо за три дни!

Тази гордост най-брутално, умишлено счупи крака на млад американски футболист и трайно го осакати. Криеше данъци от България, която нищо не била направила за него. Беше първа дружка с мутрите и им правеше реклама. Не попадна в историческия отбор на Барселона. Да ви имам гордостта.

Но пък го избраха в идеалният състав на световното в САЩ 1994. Носител е на Златната обувка и Златната топка. Голмайстор на същото това световно първенство в САЩ. Носител на Купата на Европейските Шампиони, както и на Носителите на национални купи. Пет пъти шампион на Испания. Гроздето е кисело май?

Майк Тайсън, мнократен световен шампион по бокс, лежа ефективно в затвора за насилие и не е пример за американските деца. В USA стоичков щеше да лежи маса време за укриване на данъци, независимо как е ритнал топката. Притежавате типичната ценностна система на квартална мутра-наркодилър.

Още не става ясно, Нефтохимик ли ще се прекръсти на цска или Литекс?! Не разбирам как феновете могат да приемат подобно нещо?! Напоследък си е срамота да си от цска.

Сбогом ЦСКА! Вечна ти памет.

С цялата му елементарност, не рядко демонстриране на недостатъчно възпитание и невъздържаност, което е по-скоро плод на неговата ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ и на природата му човек от народа, станал по-известен в света от който и да е друг български политик, ТОВА Е НАЙ-ХУБАВАТА новина на фона на безобразията, които сътворих за нула време управляваните от кукловоди от подземния свят управляващи!! БРАВО ИЦО!! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ, С ТВОИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ КАТО СПОРТИСТ И С РЕШЕНИЕТО ТИ ДА СИ РИСКУВАШ ЗАРАБОТЕНИТЕ С МНОГО ПОТ, ТРУД И БЛАГОРОДНА АМБИЦИЯ СРЕДСТВА!! ХВАЛА!!

Споко ! до довечера или най късно утре ще има друга новина. Всичко е един голям кьорфишек

ИЦО И ТУК ЩЕ ОМАЦАШ ГАЩИТЕ ЦЕСЕКАР СЪМ В ЧЕРВАТА ,АМА ТИ НЕ СИ ЗА РЪКОВОДИТЕЛ ДО ДРУГОТО ЛЯТО ЩЕ СИ СИ ТРЪГНАЛ И ЩЕ СИ БЪРШЕШ РЪЦЕТЕ С ДРУГИТЕ В КОИТО СЕГА ЩЕ СЕ КЪЛНЕШ КАТО ФУТБОЛИСТ БЕШЕ ВЕЛИК НО КАТО ЧОВЕК И ВОДАЧ НА ОТБОР СИ НА ГЕВРЕКА ДУПКАТА ,СЕЛСКОТО В ТЕБ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ ,ТИ СЕ ПРОДАДЕ ,НЕ УВАЖАВАШ ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ ,ИЦО СКРИЙ СЕ В ИСПАНИЯ И СИ ЛЕЖИ ПО ПЛАЖОВЕТЕ ДРЕБНА ДУШИЦЕ КАТО ЧОВЕК И НЕЗАБРАВИМ ФУТБОЛИСТ

тои мозе да е гении като играч но като човек е пулен . само гледаите в какви сделки се набута и как се отрече от приятелите си. предателите не ги увазава никои *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

взели са лиценза на нефтохимик и ще следват неговата програма.

деер

Е и?

Май и в спорта искат да не изостават по малоумия от политиката, нали територията е една все още /държава няма, то е ясно/! Е, и в най-смелите ми представи, до къде може да падне ЦСКА, не съм си мислел, че може да се направи това безумие, за което чета! Помнете ми думата, това е една от последните крачки към тоталното разрушаване на клуба. А за Христо просто не си струва да се коментира повече, най-добронамерените към него колеги от форума вече са го казали стотици пъти: талантът му като футболист, който е безспорен, е право пропорционален на малоумията и простащините, които върши като треньор и всякакъв през последните години...Мнооого жалко и за този клуб!!!

НА чисто означава че някой трябва да плати дълговете

Не и ако Нефтохимик или Литекс се прекръстят на цска. Тогава дружеството цска си фалира, а се появява ново такова, феновете се правят, че новото дружество им е любимия отбор, макар че всъщност не е и живота продължава. Дето се вика: малко боли, но срама е голям. Обаче пък от срам никой не е умрял.:)

т.е. дълговете ще се платят не от ЦСКА, а то пиещите студена вода имащи да вземат парички..

да излезе перуката и да обясни схемата на тоз нов отбор и как е създаден и що е в а група. нещо не ми е ясно- това е някаква свободна компилация от възможностите пред цска.

Кога не е бил в А група? И винаги ще бъде.

гл. рейнджърс са по-титулован отбор с повече фенове от цска, но решиха да постъпят честно въпреки, че дълговете им са по- малки от тези на арсенал или ливера. не взеха лиценза на хибс или килмарнок за да се правят на велики.

Айде, на хаирлия да е!

Е, това с противниците не го разбрах много или , ако е истина ознчава , че ЦСКА взима лиценза на Литекс. Или това са поредни съчинения на sci-fi журналистиката :D:D:D:D:D

дрислю! Литекс НЕ е донор! Лиценза си е негов - защитен и доказван многократно през годините! Лицензът е личен и не подлежи на преотстъпване. Лиценз не се преотстъпла ... той се ПРИСЪЖДА, доказва и ЗАЩИТАВА!