Младенов към феновете: Прекланям се пред Вас

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов излезе с прочувствено изявление към привържениците на отбора. Наставникът на "червените" изказва своите благодарности за безрезервната подкрепа от началото на сезона.

Обратно в новината

Коментари - Младенов към феновете: Прекланям се пред Вас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойчо може да е цесекар, но усеще,че стола му се разклаща и започва пак да се изкарва жертва. Стойчо, махай се заедно с всичките пенсионери, които доведе. Трябва ни млад и кадърен треньор, който да наложи млади и перспективни играчи. СТОЙЧО ВЪРВИ СИ!!!

С президент Лупи , и треньор Тройчо , нищо добро не чака ЦСКА !!!

В знак на обич към ЦЕЦКА яде шамарите на пернишките боклуци.

колосалният клуб е колос на глинени крака, а стойчо продължава да доказва, че не е добър треньор. но като никой друг не е навит така ще е...

На Лупи манифестите:))) Само, че това не са червените бабички да вярват в светлото бъдеще на партията. Силно се надявам Стойчо да не е толкова тъп да застане с подписа си под такъв шит.

Тоя за някой лев е готов и свирки да прави, преклонен разбира се. Егати и боклука!

Докато вълка Лупи и Стойчо Младенов са в ЦСКА, не виждам как клубът може да изплува от блатото...

само цска цска цска цсака.......цска цска *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...мусака , мусака , мусака... ( надъхвайте се , то кво ви остава...)

Не вярвам някой фен на ЦСКА да е против отбора.Но аз съм против този некадърен плъх Младенов!С друг тренер със същите футболисти/без Кировски Морейра и Ревсон/ отборът в момента щеше да е вдруго състояние и щеше да има друго класиране.Със сем. Младенови ще се борим да не изпадаме от А група което може и да се случи!