Манолев: Отиваме в Италия да вземем максимума

Българският национал Станислав Манолев изрази увереност, че при победа над Италия, "трикольорите" до голяма степен ще си осигурят място на Мондиал 2014 въпреки оставащите мачове докрая.

Обратно в новината

Коментари - Манолев: Отиваме в Италия да вземем максимума | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И според мен ще вземете максимума-0-3!!

Много е прав 69, че с пораженческо мислене и вечна гавра с успелите по честен начин никога няма да се оправим. На голям мач се излиза със самочувствие, а каквото стане. Да, най-вероятно ще паднем, но ако излезем от тунела с наведени глави сме загубили мача преди първия сигнал още.

Хайде да слезем на земята! При всички случаи да излезеш със самочувствие е много по-добре, отколкото да си наакал предварително. Във втория случай си загубил със сигурност. Със сигурност ще е изключително трудно да се вземе нещо от Италия и да се играе бараж, но трябва да им се признае на момчетата, че в тези квалификации играят мъжки и със сърце, колкото могат. Скоро не се е случвало. Така че, успех момчета и смело напред, пък каквото стане!

Ей с'я че ги биеме италянците с 3:0 като гости , после биеме бразилците на Маракана , на финала 2014-та ( ма само с 2:0-от респект като към домакини все пак) , па после...Еми отиваме у САЩ , биеме дрийм тима им на баскетбол със 152:10 ( да не плачат много...), па после- биеме японците на всички видове карате и т.н.(ама здраво!) , англичаните на крикет , Канада , Финландия , Русия , САЩ и Чехия на хокей( в произволен ред) и те така.Ако сме забра'или некой , обаждайте се , ще ви навестим...Мно'о сме дОбри!

При добро опълчение - 0:0.Тръгнем ли напред - 0:2.

Успех на момчетата!!!

Я, по-скромно! Че после как ще се оправдавате?

Ей, ама са много отворени и приказват преди мач, а след това дъвчат клишета, като "играта не вървеше", "нямахме ден и шанс", "индивидуални грешки ни провалиха" ... С голяма кошница тръгват, накрая ... хайде, да не звуча, като онзи озлобен чалгарски провал Валери, но ... истински им желая успех, а иначе искам да се борят докрай и се раздават. Така дори и да се загуби не е срамно. А недоразумението в Скопие ... не искам и да се сещам

Радо

Не е вярно! Няма такава сигурност за класиране след една евентуална победа над Италия дори на 60%, да не говорим, че изглежда твърде оптимистично да биеш такъв отбор насред родната им публика след като световната ни футболна история помни доста убедителни факти в подкрепа на обратното...ааа, да! И кога не са играли трикльорите с идеята и целта да вземат максимума от всяка среща, че Манолев така се изказва?

Успех момчета. Каквото напрвите ще го приемем, но трябва да играете със сърце и да дадете всичко от себе си.... Направете ни горди с играта си, пък ако ще и да паднем...

от 5 коментара,4 са песимистични.до четиримата - никога не си задаваите въпроса "кога ще се оправи българия" !!! с вашия манталитет отговорът е "никога"

Докато има такива лумпени като тебе, а в България вие се увеличавате в геометрична прогресия, България няма да се оправи.

пожелавам ви успех

Този мач все едно съм го гледал и ще ви кажа как се развива.Първа до 10-15 минута нашите започват равностойно и надъхано.Мача върви без големи положения с лек натиск на Италия.Италианците се спъват в топката,не им върви играта и изведнъж-прас една тупалка от 25 метра и 1:0 за Италия.Оттам нашите губят ума и дума и онези до края на мача вкарват още 3 гола,краен резултат 4:0.

дгд

Радо

С такива коментари като твоя нямаш право на каквито и да било претенции,ще ме прощаваш !

Чехите ще играят бараж,а нашите пак ще гледат като по*рани.

Добре!

Ще вземете това което взехте в Македония+още 1-2 за из път.

А майка ти знае ли къф миндил е пръкнала а мухъл?