"Естествено, че продължаваме да имаме самочувствие преди мача с Италия. Готвим се доста сериозно за този мач, който се явява най-важният за годината. Ако вземем трите точки се класираме на 80-90 % за финалите", коментира Манолев.

"Не мисля, че мачът с Малта ще бъде по-труден. Отиваме в Италия да вземем максимума, а после ще мислим за Малта. Естествено, че има леко напрежение. Всички очакват много от нас, защото показахме добри игри. Сега трябва да ги затвърдим и да вървим напред", каза още той, информира Гонг.

Футболистът на "ПСВ Айндховен" коментира и ситуацията си в холандския тим, където не попада в първия отбор.

Манолев призна, че се е разминал с "един-два" отбора по време на летния трансферен прозорец.

"Имам доста добра психика и се настройвам положително за националния отбор. Засега оставам в "ПСВ" имам още една година договор. Трансферния прозорец за съжаление затвори и се разминах с 1-2 отбора, но това е футболът. Естествено, че ситуацията в клубния ми отбор се отразява. Игровата практика не може да се замени с тренировки. Преди националния отбор ходя с втория отбор, за да поиграя малко", продължи Манолев.

"Дяков от "Лудогорец" доста ме разпитва за "ПСВ". Не знам дали няма някакви указания за предстоящите мачове в Лига Европа. Казах му някои неща. Сега като се върна в Холандия от националния отбор ще имам разговори с ръководството. Има един-два варианта, които ще обсъдим. Става дума за договори, за трансфери, за всичко", завърши Станислав Манолев.

Италия тренира здраво за мача с България


Александър Тонев: Всеки мач е важен за нас