Коментари - ”Титан” с условие, за да върне парите на ЦСКА | Корнер.dir.bg
назад

”Титан” с условие, за да върне парите на ЦСКА

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Венцислав Живков отговори на заплахите отстрана на своя наследник на "Българска армия" - Александър Тодоров, че клубът ще съди старата власт.

Обратно в новината

Коментари - ”Титан” с условие, за да върне парите на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Какво значи поставили сме условие за да върнем парите от трансфера в клуба. Те или са правомерно преведени на дъщерно на Титан дружество или не са. Това ми звучи някои ми преведе по "по грешка" едни пари които не ми принадлежат, но аз поставям условия за да ги върна. Или са легално получени или не. Няма средно положение (малко е бременна).

какво споразумение са имали тия? Какво земя да опразнят?! Стадиона ли искат тия?! Или базите? Или какво? Знаех си че има далавера тука и не са напуснали току така мутрите, земя са взели, но коя?!

деер

Няма ЦСКА и ЛЕВСКИ...... не се лумпенизирайте!!!! 2013г е !!!!

ужас платили заплати на хората

Титан си взеха чукалата и напуснаха.Време е вече двамата Александровци начело със сем.Младенови да бъдат буквално изритани от ЦСКА. Да спрем позорното и срамно участие в А група! С нов подмладен състав с юноши да започнем на чисто дори в зоните!И този с пурите е измислен.Очакваме всичко от Лупи от някой си Чезаре от Младенов!Отборът е воден към пълен провал и фалит.До като е време към зоните защото позорът и срамът ако изпаднем от А група било при фалит или поради тъпия некадърен Младенов ще бъде незапомнен!

Хвани единия, удари другия, все мошеници до един. Жалко за клуба. А пък и Тройчо сложили за треньор - мъка, мъка.

Историята на кочината е пълна с такива битови карамоли, между алчни примитиви. Крайно време е този тумор на българският футбол да бъде изрязан и забравен. ЦСКА и паметника на Съветската армия са символ на донеотдавнашната ни руска зависимост. Разтурете ЦСКА и докажете, че вече не сте задунайска губерния!

Ха ха ха ааааааа, а какво направи комсомолския секретар, перач на мангизи.? На Бай Ганьо му се изпразниха дисагите, а и не ги пълнят нещо,та за говедата нема ранъ и паръ...

А вии си вземете Борат и му ближете уя за сол :) КЗЛ и 33 калъфки