Дейвис: ЦСКА го очаква светло бъдеще (видео)

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Лоурънс Дейвис даде обещание, че ще върне старата слава на клуба в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Дейвис: ЦСКА го очаква светло бъдеще (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този гражданин е със сигурност нает нискоразреден актьор на хонорар от Лупи! С продажба на пури не може да се издържа квартална детска градина, а какво остава за елитен софийски клуб? А кръчмарски лафове като: "Бе имам един приятел от агитката на Арсенал, адвокатче е момчето, ще помогне!"...не знам да се смееш ли, да плачеш ли? Лупи просто не е човек! Лично съм му сърбал попарата преди 10-на години, както и стотици други. Кражбата за нищо я няма и прави цигански номера за 50 лева! В сравение с тоя мошеник, и пернишките боклуци ще ни се видят цвете.:( Дано не съм прав и само ЦСКА!

Няма майтап.Тоя лъже на едро,също като Боко Тиквата.На това почти винаги в България се връзват от първи път.Сашо Апашо и тоя дебел англичанин ще разплачат мамата на ЦСКА,помнете ми думата.

А бе, този да не е комунист? Нали и те ни обещаваха "свело бъдеще"! Аман му е положението на ЦСКА-то! Сашо Томов пък, взел да им обещава Арсеналски път. Ми, може и да е прав - Арсенал от колко години вече не е бил в тройката.

StamOff

От ЦСКА съм, но желая също Левски да се възстанови от кризата, в която е попаднал. Българският футбол трябва да възстанови силата си на европейската сцена. Момчетата от Лудогорец снощи изкъртиха. Но трябва да имаме повече такива отбори !

Прав си. Без Левски и ЦСКА няма национален отбор. Дано Лудогорец и Ботев да не са случайно явление.

Не мога да схвана само къде е уловката?Но,ще поживеем още няколко месеца и ще видим.

От Левски съм, но пожелавам всички тези добри думи, изказани за бъдещето на ЦСКА да се случат наистина. И дано това да не се окаже поредния фарс на Лупи и компания.

и ако всичко не е изчистено до май, кво правиме. на пирамидка ми мирише, но кой съм аз , че да давам акъл. всеки сам си решава дали да купува акции.

остап бедер