Ганев: Плачи ми допада повече от Радо Стойчев

Вицепрезидентът на волейболната федерация Любо Ганев призна, че предпочита настоящия селекционер Камило Плачи пред бившия Радостин Стойчев.

Обратно в новината

Коментари - Ганев: Плачи ми допада повече от Радо Стойчев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

U да пишете и да цъкате минусчета,все тая - Kазииски няма да се върне в отбора/ Bладо Hиколов го каза пределно ясно/. Tака ,че тази тема логично ще заглъхне.

А можеше и да си бъхти в Дупница , ако не беше Радо. И Пенчев измъкна и Братоев беше една година в Италия благодарение на Стойчев. Яд ме е , че цесекари защитават най-много Данчо лазаров. Ама нали са на хранилката.

Докато този плондер е във федерацията нищо повече от 4-то място да не чакаме...

Плачи е наистина добър треньор, но да не забравяме,че беше е щаба на Стойчев, когато започна главната трансформация в отбора,сериозно подобряване на посрещането, което беше ахилесовата ни пета. Успехът на Плачи е че спокойно обедини отбора и постигна резултати. Но Любо Ганев,който си е примитивен и като човек и като играч, мазен подмазвач на инженерина няма какво да се изказва, защото той лично с нищо не е допринесъл за тези успехи. Вижте вътрешното ни първенство,което се ръководи от федерацията на какво дередже е и тогава оценете ролята на Ганев! Колкото за предателството години наред след всеки успех с "Тренто" Стойчев и Казийски развяваха българския трибагреник и никога не се отказаха да промотират млади наши играчи.КОй издърпа Соколов в Италия, ако не беше Стойчев никога Цецо нямаше да стане толкова добър играч! Преди да пишете, следете малко световния волейбол,има сайтове, предавания на живо,вижте нивото и тогава коментирайте!

dirddd@

"Една от причините е, че при Стойчев изключително талантлив състезател като Цветан Соколов три години стоя на пейката. Цецо можеше да бъде сегашният играч много по-рано" За това е абсолютно прав. Колкото за другото - никой не го пита :)

Разбира се,че ще ти допада Плачи понеже не ти пречи на далаверите.Негодник мазен.

Aлчен дебелогъз глупак!

Еххх Любо, Любо....добър играч беше, ама си много ограничено момче..... Хайде със здраве

Безспорно, Стойчев е некадърник. Всеки, който поне малко познава волейбола и е следил как действа по време на срещите, може да го потвърди. Като казвам "некадърник" имам предвид, че не става за треньор на национален отбор, не че не става за треньор изобщо. Факт е, че той имаше Казийски не успя да направи нещо повече от Плачи, на когото същият липсва. С Казийски сегашният треньор щеше да ни вкара в челната тройка. А, самият Казийски е предател и няма място в отбора.

Данчо Лазаров да не ти е чичо. Ще ти отива

Данчо ,ти ли си бе брат :)

Камило Плачи е добър човек и треньор и трябва да води българския волейболен отбор! Казийски и Жеков не трябва да се връщат в националния отбор, защото се развалят настоящия! Имаме прекрасен отбор от млади момчета, които само за една година израстнаха и станаха на нивото дори и на по-високо от Казиййски!

С първото и третото изречение съм съгласен: +1. За второто - Не бързайте да заклеймявате Казийски и Жеков за това, че мъжки си отстояваха позицията (не казвам, че бяха прави, но имаха смелост). Какъвто и да е сценарият - УСПЕХ на момчетата! Плачи е добър треньор! Имате моята подкрепа от трибуните:) Бъдете здрави!

Много ми е интересно на мача с Полша ако при 2:0 гейма и мачбол за Полша Курек не беше изкарал топката в аут какви щяхте да ги плещите тогава!!!

Е, какви щяхме да ги плещим...? Всички правят грешки!

Това е първото смислено изречение изречено от шефа федерацията Любо Ганев.

И сега го няма смисленото изречение...