Младенов: Запазихме достойнството на ”Левски”

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова към по-достойно и джентълменско поведение в българския футбол. Специалистът посочи, че ЦСКА е загубил своя авторитет и трябва да започне да си го връща.

Обратно в новината

Коментари - Младенов: Запазихме достойнството на ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двата "гранда",на умряло куче нож вадят,а от живо 3 дни бягат!Истината за българският футбол е,че от столицата се измести към провинцията!По-възрастните знаят какво беше да играеш с Ботев-Пд,Локо-Пд,Берое,Марек,Ботев-Вр. и т.н.

StamOff

Само тъп левскар може да мучи нахално като го тепат кат парцал. Абе ти го бийш кат тъпан, а то пак му знай устата. Абе млъкнете малко бре, запазете си малко достойнството. Не виждате ли, че цяла България ви се смее, какви сте нещастници. Лятото мучахте и се радвахте, на нещастията на ЦСКА, а сега какво стана ? Ядохте бой, като кифладжии !

Е има и други мачове. Ще ми заквичиш и ти като лани. Споко!

StamOff

Ние поне като падне си траем.

ПЪРВО ЧЕСТИТА ПОБЕДА. АМА ДА ТИ КАЖА ТРОЙЧО ВЪРТИШ, СУЧИШ ВСЕ ЗА МЕНИДЖЪРСКИ ДАЛАВЕРКИ ПОДПИТВАШ.

Ало, говедата от Гейрена - нещо мученето ви слабо се чува. Даже от Иртыш се обадиха да питат, да не би главният говедар да е умрял, че не се появява с простотиите си по медиите. Догодина, когато ще сте вече в "Б" група, и с Долно Нагорнище ще ви е трудно. Съвет към младото говедо Тони: бягай, бягай по най-бърз начин от обора. Ако останеш там, никой повече няма да те иска в никакъв чужд отбор.

StamOff

Мисля, че на пресконференцията на Петев, се видя пределно ясно, че долните говеда достойнство нямат ...

Ха, а кой потроши централата на "къринградска". Не бяха ли едни бесни свине? Дрогирани и озлобени от срам и простотия, айде седи си мирно в кочината и не квичи, че за секо прасе рано или късно идва коледа!

Ако бяха играли докрай надъхано, можеха да бият с повече. Но ЦСКА не е отбор, който бие до край и унижава противника, та дори и Левски. Очаквах точно да се опитат да задържат резултата на полувремето. Пък и сегашният ЦСКА не е чак толкова силен. Просто Левски са по-слаби в момента. А ЦСКА имаше и грешки в защита. При един корнер оставиха напълно непокрит човек. А освен това Генков имаше 2 положения.

Явно в ЦСКА няма кой да съблича.

"Загубихме името си....".... ::::)))) За кое загубено име става въпрос и намерено ли е вече? Може би Тройчо е имал в предвид БЕЗСМИСЛЕНОТО ЧЕТИРИБУКВЕНО СЛОВОБЛУДСТВО - ЦеКа?.... :::)))

смешничко ли ти е....кой ви напръца оня ден? ДС? Милко Балев? БКП?...мислено немислено уефскиньо падна саде с три парцала

Едно си свинчо знае едно си бае!

По името ще ги познаете. Много точно си се определил.

Руиз

Какви са тези обиди, бе? По български. Стойчо Младенов е легенда, поне малко уважение, имай критикар български!

Стойчо е обикновен глупак и некадърник . Не той ,а Батков победи Левски .........

А може би не трябваше... на зло куче - зъл прът... :)))

Ти разбра ли какво искаше да каже Ст. Младенов? Прочети го пак и ако пак не го разбереш се гръмни!

За разбиране - разбрах... само дето аз не говоря за поведение извън терена, а НА терена... без особени проблеми качвахме Левски на петица, което по никакъв начин не би навредило нито на авторитета ни, нито би отказало мениджърите да пращат играчи... размина ли ми се гърменето? :))))