Кристиано Роналдо заплашен от наказание

Звездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо е заплашен от сериозно наказание, след като си позволи да нападне съдията Ундиано Майенко по време на дербито срещу "Барселона".

Обратно в новината

Коментари - Кристиано Роналдо заплашен от наказание | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бяха дали такава дузпа за барса роналдо пак щеше да ореве всичко, че ги подпрели, абе важно е да се реве в наше време, те ревльовците много нагоре стигнаха

Бе нито гледах мача нито мога да го понасям Роналдо ама ако е бил прав защо ще наказват него вместо съдията не ми е ясно.

А съдията виновен ли е и какво наказание ще понесе??? Писна ми подкупни съдии да решават важни мачове!!! Роналдо, вярно, че е малко лигав и позьор, но е прекрасен футболист! И всеки човек, когато вижда, че се подиграват с труда му, ще избухне така!!!!!!!

Роналдо е едно кадърно, но лигаво, мръсно, неспортменско, предизвикателно копеле, което и да го ритнеш няма да е напразно. Симулантът е изкарал толкова картони на колеги, че ...

Не е ли истина. Имаше ли дуспа или да? Даже две. Рефера купен ли е или да? Затова гледам нашите.

ДуЗпа има, когато я свири съдията. Дори това да е в шестата минута на даденото от него четириминутно продължение, както в един от предните мачове на Реал. Всичко друго е ала-бала.

"Дузпа" се пише. Не се ли научихте на правопис, неграмотни юруде? Все съдията ви е виновен