”Ливърпул” унизи ”Арсенал” на ”Анфийлд” (видео)

"Ливърпул" нанесе най-тежкото поражение на "Арсенал" от началото на сезона, след като разгроми тимът на Арсен Венгер с 5:1.

Обратно в новината

Коментари - ”Ливърпул” унизи ”Арсенал” на ”Анфийлд” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франсе не става за лидер, колкото и да се напъва и мяза на такъв. Крайно време беше да се усетят топчийте и си го сменят, защото това си беше мощен ритник от играчите на град "Басейн, пълен с черен дроб", ха-ха-ха /в превод от "Ливър пуул"/. А дали Пуловете не се възраждат и не идат пак добри времена за да са еврошампиони както някога с Йън Ръш ???

Не че искам да се изявявам като даскалица, ама като видя "а направи нещо на б-ът" и малко ми се струва странно как ще пишеш статии и не можеш да вденеш кое подлог, кое допълнение и т.н. и къде се слага малко хуйче и къде цел кур.

Да уточня, че статиите се изменят: "след като разгроми тимът на Арсен Венгер с 5:1." (очаквам да е 'разгроми тима')

Г-да спортни дираджии, първата и главна новина трябваше да е, че Челси излезе на чело в премиер шип и след това да подскачате от радост за Ливърпул и да роните сълзи за Ман сити.

Ха- ха - ха....

Споко и Челси ще ядат бой като геренско говедо на Армията

Ако сравняваш великият отбор на Челси с великия Жозе начело с добитъка от Подуене, си в голяма грешка. С голямо удоволствие нося червеното шалче на ЦСКА и синьото на Челси, с риск някой качулат пикльо от армейската агитка да ми пукне главата, защото не може да различи, че на него пише CHELSEA, а не ЛЕВСКИ.

Наистина трябваше да е двуцифрен резултата... Малко отмъщение за 89та, но сладко!

Дано пребият така и МанЮнайтед-сега е моментът

Ман. Юнайтед ще влезе в 4-ката до края на сезона, ще се уверите. Заслужено спечелиха Ливърпул, но мачовете които играят с отборите под 10 -то място не са НИКОГА на ниво и за това ще са ПЕТИ в края на сезона.

link ето го уникалният ни отбор разбихме ги !!

Много,много добре.Би било отлично,но толкова изпуснати положения,просто трябваше да ги убият!