ЦСКА срази ”Левски” с гол в последната минута

ЦСКА успя да победи "Левски" с гол в последната минута в поредното издание на Вечното дерби в българския футбол.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА срази ”Левски” с гол в последната минута | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ЦСКА ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ , изкуствения комунистически отбор създаден от Политбюра 1948 г. нямащ аналог никъде по света освен в СССР , което показва колко акъл има цялата ни нация...

Ама че логика... каква е връзката между 11 души ритни-топковци и това каква нация сме??? И каква е тая щуротия да се идентифицираш цял живот с някакъв си футболен отбор и едва ли не това да те прави човек. Ей това говори за истинско тесногръдие и глупост.

Ама наистина си тъп!Те и милиционерите от онова време неса били много по-остри!По-добре армейци отколкото тъпи ченгета!Аколкото до това дали е изкуствено създаден въобще не ме интересува!Това са тотално отминали събития!

А естествено порастналото като тревата, от нищото, полицейско/милиционерско отборче има аналог само в природата. Ще живее отсега нататък на фотосинтеза! И ще очакваме да цъфне и върже! Ако не се окаже ялово, каквито признаци са налице!

Питали Радио Ереван: "Може ли тази година ЦСКА да стане шампион?" Отговорът: "Да, при условие, че всеки кръг играе с лефски!!!'

Абе вие май забравихте, че тази игра се мери с голове!Половин гоп няма така че дали с 2,5,6 са ви били,това си е победа!Най мразя като чуя,че "Левски"мн.добре игра ама нямаше късмет!Илипък нелепици от рода на и двата отбора не могат да играят!Хайде холан, все пак има победа,значи ЦСКА е бил по-добрия отбор на терена!Всичко друго е за самоуспокоение!Истината е,че "Левски",ще празнува 100г. юбилей без нито една купа!

Напълно подкрепям колегата в розово-играта се измерва с голове и победи.В този ред на мисли дай да постнеш общия баланс Левски-ЦСКА-само за първенство 134 мача,52-46 победи за Левски 189-183 голове пак за Левски.

Казах ,че това е самоуспокоение!Мисли в момента и на часа!Изживей радоста!Така ,че колкото ида се успокояваш с баланси,не върши работа!Победата е наша!А тези 6 гола разлика лесно могат да се наваксат!Тъй,че сега започвате да берете ядове!

Подкрепям те и аз! Напълно! Били сте в миналото и шампиони и нисители на купата, нали? Що се напъвате и сега? Ама що ли задавам тоя въпрос, като виждам, че сините и не се напъват! Кой не ги хвана пролетта, той не им скъса шортите! А, ЦСКА ги би два пъти - един път с основния и един път с дублиращия състав! И както е тръгнало, в групата от 7 отбора, сините се борят успешно за седмото място. Там не са били и за 100-годишнината ще го постигнат!

Нема Цола, нема купа, нема стадион, има само 4 от 4 и Велик Тройчо говедонасилник! Поклон пред Тара и честит юбилей смешници!

Невероятна свинска радост от победа с 1-0 срещу най-слабия отбор на Левски в последните 100 години.Левски няма да спечелят нищо този сезон,но някой да ми припомни какво спечели БОтев,Славия или Морето на 100 годиншнината си или прасчовците на 50тата им.Проблема на Левски е че играчите не са подготвени,не са тренирали и се чупят или издъхват след 60тата минута,по подобие на аматьорите от Нефтохимик.За какво ходят по подготовки не е ясно.Чорбата и те са комици,цяло второ полувреме обикаляха,обикаляха без идея,накрая им върза,ама всеки ден няма да е Великден.Мартин,Вуйчов Ваньо и Секретарио са приключили отдавна с футбола.

мученето откъм обора в подуяне е неуместно, няма купи, няма титли, само синя тишинаааа

прасчовците на 50тата им 1998 бяха ответи с 5 гола от Левски. Сега си го върнаха с три мижави победи

Невероятно слаби са играчите и на двата отбора. Не могат да спират топката, не могат да подават, не могат да шутират. На трена цареше пълен хаус и невероятни грубости. Напълно неприемливо равнище.

зад маската ,че вече мразят комунизма нашите комунисти ограбиха народа си като го баламосваха със СДС и други подобни малоумици.Ограбеното инвестираха в лукс и разточителство ОТ ЧУЖБИНА,което е много хепи за западните им господари,а в България запустиха всичко- здраве,сигурност,образование,инфраструктора/от Живково време не е чистена мръсната канализация на София и скоро ще плувнат във фекалии!/ и разбира се спорта.вижте ни на олимпиадите!??Двата отбора вчера пълни с некадърни и безхаберни чужденци бяха наистина пълна отврат? Но такова е състоянието на всичко у нас .Погледнете МВР - ЕДИН ЛУД ЛОВДЖИЯ ГИ ИЗПОЗАСТРЕЛЯ!!!?????

Днес ще е мача чежду тия, които горе долу го умеят.

ЦСКА срази Левски :-DDDDDD Да ви имам сразяването, баси мамата, и двата отбора доволно смешни, ако измъченка победка с 1 голче е "сразяване" - ще си се "сразявате" тука помежду си, а като излезете навънка - хората ще ви сразяват здраво отзад и едните, и другите !!! Само ЛДГЦ !!!

И тази седмица .... МММУУУУУУУ.........

Бай Ганю, борат паткоффф, шматков : за 100 годишния юбилей дубъл - две калъфки за възглавници + една нощница бонус. Смешни, жалки говеда начело с най-тъпия, най-наглия и най-селския президент свинята Баткоффф - перача на Чорни!!!!!

То се разбра,че ЦСКА колкото пъти хване Левски ще ги бие!Не са интересни вече мачовете по между им,щото предварително се знае победителя.

Така го е било , че общата статистика е в полза на ЛЕВСКИ...

Трябва да се забрани на футболни отбори да носят имена на велики българи.С закон.

Не може всички да се казваме Централньй Спортклуб Красной Армий,по подобие на свинята-майка от Москва.

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ милиция. да го ду..те още 100 години

Много тъпо заглавие на новината. Ако мача беше завършил 4:3 за ЦСКА, какво щеше да пишат- Че ЦСКА са разбили и спукали от голове Левски ли ??? Да не би някой който изобщо не разбира от футбол, да е писал новината и Заглавието ???

Предлагам истинските уефскарчета дето съблякоха Ивайло Петев, сега да си събуят гащите и да са изплющът един друг :)))

В обора е тихо, тъжно и вонящо. Говедата ронят сълзи, баш говедарят щял да "им опича акъла" и щял да "направи нещо, което не е ставало". Хубавото е, че от Иртыш се обадили да им пратят казахско говедо за разплод, та да им тръгне играта, защото палячото Божинов вече и за това не ставал.

Абе, говедо, като си драснал минус тук, поне измучи нещо членоразделно, а не да мълчиш в обора.

100 та*ак - честит юбилей на милиционерите! Да илядите и да ни радвате, благодарм Бай Ганя, че те има!

Дайте думата на комплексарчетата ,които съблякова Ивайло Петев.

Когато стана този гаф със събличането на треньора ,аз предрекох най-много 5-то място за Левски в крайното класиране. И като гледам ,моито приятели ще се убедят,колко прав съм бил (за огромно съжаление на истинските левскари).

Батков,..........Тодаре???

Хей говеда запомнете, бой сте яли , ще ядете. Да не ходите кат болни, а да бъдете доволни приемете навсегда, името на ЦСКА.

За радост на съдии,коментатори и червена комунистическа България, то друга няма...

Поне тази вечер млъкни бе говедо, всяка седмица ядете бой от нас.

Леле, че си прост Саше!?!

Защо свързвате ЦСКА с комунистите не мога да разбера?Само заради червения цвят ли?АЗ например съм Фен на ЦСКА и човек с дясно мислене, да не кажа крайно дясно!Предполагам ,че сред левскарите има хора които са с леви убеждения!Тъй че който иска плаче ,който иска се радва!Не намесвайте политиката!Става страшно!Радвам се на победата на ЦСКА!Пожелавам на всички фенове на ЦСКА шампонска титла!

Е как защо? Защото е отбор, създаден изкуствено през 48- ма, от някои от функционерите на ком. партията. Защото в годините до 89-та г. беше толериран (хиляда пъти повече от Левски) от партийната върхушка (имената на най - големите ЦСКА- ри Добри Джуров и Милко Балев всяваха страх). Изобщо тук не ми се обяснява за преминаването на играчи от други отбори в ЦСКА, как обираха "каймака" от най - добрите играчи от цяла Б-я, почти не разчитаха на собствена школа. За съдиите пък по комунистическо време също не ми се говори - памет трябва за тези неща. Пак казвам, говоря (фрагментарно, че много дълго ще стане) за времето до 89-та година. За сегашните Левски и ЦСКА е пълна смешка да се говори! Да се гледат такива мачове сега е загуба на време!

чудесно си се кръстил BKP(военно контра разузнаване) - всички знаем кои сте бе,другари доносници ! Aбе като каза BKP- агент Tара,ти ли си бе?

Съжалявам,че като пиша против отбора "ЛЕВСКИ"ми става кофти,че това е име на голям българин,а ние го споменаваме с недостойни думи и мисля,че е време да прекръстят този син отбор с някое име,но да не срамят това свято име.Добре ги прекръстиха на Витоша и защо не вземат пак да ги прекръстят.

Никой нормален човек не свързва името на Апостола с подуенските скъсани цървули. Тъй, че не му мисли!

САМО ЦСКА ! 100йчо честити юбелея!

През цялото второ полувреме Б отбора на цска надигра Левски и можеше да отбележи поне още три гола,но момчетата на Стойчо показаха борбеност и желание за победа,а не като майните,които винаги пускат на Левски и Ботев и преди това и Локо.Явно такава е директивата спусната отгоре.Само ЦСКА не пуска гювеч и бие та ги скъсва.Това е един отбор,който заслужава да гледа към Европа,а батковите да чакат подаяние.

Голям КЕФ!

левскарите играха изклучително слабо!:)голат беше изклучително красив! браво!:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

левскарите играха изклучително слабо!:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

левскарите играха точно толкова,колкото им позволиха цесекарите !Oсобено второто полувреме не знаеха,къде е топката !само CSKA !

Вдяхте ли колко цгани имаше в сектора на "Левски"?Откъде се взеха толкова,на предишни мачове не съм виждал толкова много.Явно вече само цганите ходят да гледат "дербито".

ОЩЕ КОЛКО ПОБЕДИ ТРЯБВА ДА ИМА ЛЕФСКИ ЗА ДА СТАНЕ ШАМПИОН В ЧЕСТ НА 100г.??? УСПЕХ.ХА-ХА-ХА.

Мерси, да ви се връща!

s toz ma4 levski e out ot titlata okon4atelno

Прокуратурата трябва да се самосезира.Батков го обрат пред очите на цяла България.Тези футболисти не играят за повече от 500 лв на месец,а взимат по 10 хиляди нагоре.В ЦСКА не че е по-различно,но там поне не плащат заплатите.