Петият за сезона мач между двата отбора завърши 1:0 в полза на "армейците", а победният гол падна в последния възможен момент. В третата минута от даденото от съдията продължение Пламен Крачунов след корнер с глава успя да прониже противниковата мрежа и донесе победата на своя тим, съобщи БГНЕС. 

През първото полувреме футболът не бе от много високо качество, но положения пред двете врати не липсваха. Още в първата минута ЦСКА можеше да поведе в резултата, след като Даниел Димов върна топката твърде рисковано към вратаря Блажевич. Тя попадна в Иван Стоянов, който от малък удар стреля опасно, но Блажевич успя да избие в корнер.

В седмата минута "сините" имаха отлично положение. Орлин Старокин стреля изненадващо от около 25 метра, Колев със сетни усилия успя да отбие топката в гредата, тя се озова в краката на Божинов, който обаче не успя да намери очертанията на вратата. В 14-ата минута Божинов получи контузия и бе заменен от Макриев. 6 минути след това Рафаел Бастос се озова сам срещу вратаря на ЦСКА Колев след грешка на Менди, но направи непростим пропуск, стреляйки много неточно в аут.

През първото полувреме жълти картони получиха Тодор Янчев от ЦСКА и Ларсен Туре от "Левски". Малко след почивката треньорът на "сините" Тони Здравков бе принуден да направи втора принудителна смяна в мача. Дъстли Мюлдер не можа да продължи срещата и на негово място се появи Пламен Крумов. Последният можеше да открие резултата в 75-ата минута от пряк свободен удар, но топката мина на около 40 сантиметра от гредата.

В 81-ата минута Гъргоров получи пас и се озова в добра ситуация, но страничният рефер вдигна флага за засада. Футболистът на "червените" протестира срещу това решение, а телевизионните повторения показаха, че засада наистина няма.

В последните минути от даденото от съдията продължение, Пламен Крачунов донесе победата на "армейците", след като засече с глава центриране от корнер, като с удара си не остави шансове на Блажевич да реагира.

Тони Здравков пое вината за загубата от ЦСКА

Младенов: Чудесна победа, това е любимият ми резултат

Вижте класирането и програмата в "А" група