”Монако” предлага нов договор на Бербатов

Българският нападател на "Монако" Димитър Бербатов ще седне на масата за преговори с клуба за нов едногодишен договор, информира Радио Монте Карло.

Обратно в новината

Коментари - ”Монако” предлага нов договор на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

липсва им човек за да им носи водата.

Дано остане, че да му се радваме още 1 сезон поне.

Ника много ти отива. Тия три гола ще те тормозят поне седмица , не свикнахте ли вече ???

Moнако и целият район е фантастично място за живот особено за човек с пари ;) Оттук кеф ти Кан или Сен Тропе , кеф ти Сан Ремо ... Монегаските са възпитани , културни хора , няма мангали , няма бездмомници и опикани рижави фенове по улиците на княжеството.

Тук са най-скъпите имоти в света , райско място за безброй милионери.

и не само милионери.нисса ( оригиналното му име) е доста скъпичко местенце,но за хора с по скромни доходи става.за 500,000 евро можеш да се сдобиеш с прилична кащичка от стотина квадрата

Много добре ще направи, ако остане. Първенството е по-спокойно, отношението към него е много добро. До колкото си спомням при преминаването му се коментираше, че финансово не е по-зле - нетната му заплата е по-висока поради по-ниските данъци в Монако. Все пак футболът си е и работа и изкарва си с нея хляба като всеки от нас със своята и е нормално да мисли и за парите.

Естествено, че ще му хареса: слънце, море, хубава храна. Като се вземат предвид тези дадености и се добави заплатата, какво повече му трябва на човек :)

Явно нивото на френския футбол му позволява да блести даже на преклонна за футбола възраст.

Във Франция, където съм живял над 10 години, "Мики Маус" е нарицателно за въздухар/льольо/мухльо... Та в тоя ред на мисли си право в 10ката, дефакто и по усет! ;)

БЕРБАТОВ ДОКАЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ФУТБОЛИСТ. БРАВО! БРАВО! БРАВО! БЕРБО.

Затвори устите на завистниците хейтъри за пореден път.