”Бенфика” взе преднина от ”Юве” преди реванша

"Бенфика" победи "Ювентус" с 2:1 в първи полуфинал от Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - ”Бенфика” взе преднина от ”Юве” преди реванша | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във финалната фаза мачовете в ЛЕ са по зрелищни и по приятни за гледане от тези в ШЛ! Доставя ми удоволствие да ги гледам!

Браво и на двата отбора, направиха страхотен мач! Беше несравнимо по-голямо удоволствие да се гледа в сравнение с тези от шампионска лига.

и другия мач сев. - вал. страхотен 90 мин яко тичане атака след атака, в шампионска лига излизат и от страх да не загубят, че играят много пари и ПЪЛНА СКУКА, две положения за цял мач, МНОГОТО ПАРИ ПРЕЧАТ

Аз не съм гледал мача, но и не мисля, че нещо съм пропуснал! Относно тотално подпиране на Бенфика, което наистина не знам вече до кога ще продължи?!? Немога да си представя, че Португалия, както се е свряла там долу и вляво може да контролира абсолютно целия футболен свят! Забележете, че думичката "Португалия" се чува най-рядко във всички футболни предавания! Някой ще си каже, че те са много маловажни и невлиятелни! Така ли е обаче наистина? Дали тази игра на криеница не е просо фасон, за да се маскира огромната конспирация?! И друго, защо Португалия загуби европейското през 2004та у дома си? Защото Гърция беше по-силна? Да бе! За да не явно, че са го купили! А после на играчина бяха раздадени премии като за шампиони! Хайде моля ви се, ясна е работата!

Ей такива бълнувания само един БГ заблуден юзър може да издращи!!!Ясно било че 2004 г Португалия си купила(?????!!!!!?) първенството и въпреки това-за заблуда на враговете-нарочно е загубила финала!!! Ха ха ха хи хи хи хо хо хо хе хе хе!!! Бууууухаха!!!Смешника явно е експерт по задкулисието!!!!! Ха ха ха !!!

Отбор от двата. И го доказа с играта си. Този мач трябваше да завърши наравно. Португалците - млади момчета, компенсираха недостатъчното майсторство чрез много движение, но само това не може да им осигури класиране. При една по-интелигентно построена игра в следващия мач (за което имат данните) Ювентус би трябвало да продължи по-нататък.

Ами, не съм съгласен. През първото полувреме особено абсолютна липса на идеи и голяма неадекватност на терена за Ювентус.Личи си, че ще трябва да сменят треньора, ако искат да постигнат нещо в ШЛ. Пирло другата година вече ще е доста възрастен, не може постоянно да спасява. Тевез също е много добър, всичко друго освен вратаря е баластра. Бенфика не само в този мач показаха умения и добра игра. Те имат отлични нападатели и са много бързи, разбират се без да се виждат и мачът за Ювентус ще е адски труден. Да не споменавам да психическото напрежение, което ще тегне над тях, те много повече имат какво да губят, всички ще искат задължителна победа - финалът е в Торино. Бенфика ще излязат много по-освободени и с гол преднина все пак.